Λάρισα: Η απελπισία ώθησε τον 28χρονο στην αυτοκτονία

Η απελπισία ώθησε στο απονενοημένο διάβημα έναν 28χρονο από το Πακιστάν, που πέρασε μια θηλιά στον λαιμό του και κρεμάστηκε σε δέντρο στο κέντρο της Λάρισας. Μάλιστα, δύο 24ωρα νωρίτερα, ο ίδιος άνθρωπος είχε αποπειραθεί ξανά να αυτοκτονήσει, πίνοντας χλωρίνη! Μπροστά στο μακάβριο θέαμα βρέθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής οι διερχόμενοι στην αρχή του πεζοδρόμου της Λαπιθών, όταν αντίκρισαν το κορμί του νεαρού μετανάστη να κρέμεται άψυχο από το κλαδί ενός δέντρου.

Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που περισυνέλεξε τη σορό, καθώς και η Αστυνομία, για να διακριβώσει τις συνθήκες θανάτου. Περίοικοι υποστήριξαν ότι ο άντρας περιφερόταν και ζητούσε φαγητό, επειδή είχε πέντε ημέρες να φάει, ωστόσο άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρωί της ίδιας ημέρας είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν λόγω άλλης απόπειρας αυτοκτονίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», αυτόχειρας είναι ο 28χρονος Ουσμάν, που τα μεσάνυχτα της Τρίτης είχε βρεθεί να κείτεται σε δρόμο της Λάρισας έχοντας πιει χλωρίνη και είχε μεταφερθεί για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, από όπου είχε πάρει εξιτήριο το πρωί της Πέμπτης. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο αυτόχειρας είχε αποφυλακιστεί στις 20 Μαΐου από τις Φυλακές Λάρισας, δεν είχε άδεια παραμονής σε ισχύ και έπρεπε να εγκαταλείψει τη χώρα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα