Τρίκαλα: Νέα στοιχεία για τις ανήλικες που ζούσαν με το πτώμα του πατέρα τους

Νέα στοιχεία  έρχονται στο φως για την ανατριχιαστική υπόθεση του νεκρού πατέρα, το πτώμα του οποίου κρατούνταν στο σπίτι από τη μητέρα επί τρεις μήνες, καθώς δεν ήθελε η ίδια και οι κόρες τους να τον αποχωριστούν.

Μάλιστα, η 53χρονη μητέρα, κρατούσε το πτώμα του 75χρονου καθηγητή- συζύγου της στην οικία τους στα Τρίκαλα, όπου ζούσαν και οι δύο ανήλικες κόρες του, 11 και 13 ετών.

Όπως έγινε γνωστό, τον Μάρτιο του 2015 είχε προηγηθεί καταγγελία από γείτονες στο «Χαμόγελο του Παιδιού», για παραμέληση ανηλίκων και για κακές συνθήκες διαβίωσης.

Ο Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», κ. Κώστας Γιαννόπουλος επισήμανε σήμερα: «Λάβαμε ανώνυμη κλήση τον Μάρτιο του 2015, ότι η οικογένεια αυτή έχει πρόβλημα και ότι υπάρχουν θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν». Σε σχετική ερώτηση για το είδος των προβλημάτων, ο κ.Γιαννόπουλος διευκρίνισε: «παραμέληση κυρίως. Φαινόταν από την όλη συμπεριφορά των παιδιών… κυκλοφορούσαν μέχρι αργά. Συνήθως για τα παιδιά παίρνουν τηλέφωνο».

Μετά την καταγγελία λοιπόν, το «Χαμόγελο του Παιδιού» έκανε έγγραφη καταγγελία στον Εισαγγελία, προκειμένου να γίνει έρευνα. «Όπως μάθαμε, πήγαν μία φορά, μετά την καταγγελία, αλλά δεν βρήκαν κάτι μεμπτό» διευκρίνισε ο κ.Γιαννόπουλος.

Την ίδια ώρα, το trikalavoice.gr αποκαλύπτει ότι την περασμένη Τετάρτη είχε γίνει καταγγελία για «σεξουαλική παρενόχληση» των δυο κοριτσιών από ηλικιωμένο άντρα της γειτονιάς! Την υπόθεση εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές.

Σημειώνεται ότι τα δυο κορίτσια, 11 και 13 ετών, φιλοξενούνται στο Νοσοκομείο Τρικάλων, έχουν εξεταστεί από ψυχίατρο και αναμένεται η απόφαση της Εισαγγελέως για το που θα φιλοξενηθούν από εδώ και πέρα.

Τι είπε ο ιατροδικαστής

Ο ιατροδικαστής κ. Χρήστος Κραβαρίτης σημείωσε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" ότι ο 75χρονος βρισκόταν για έξι με οκτώ εβδομάδες νεκρός στο σπίτι του.

Ο ιατροδικαστής επίσης σημείωσε: "Ο θάνατος ήταν παθολογικής αιτίας και ο θανών ήρθε στο νεκροτομείο με τον καθετήρα!".

Σοκαρισμένος ο αδελφός του νεκρού άνδρα στα Τρίκαλα

Ο αδελφός του νεκρού μιλώντας στην εκπομπή   "Αλήθειες με τη Ζήνα" σημείωσε  ότι είχαν να μιλήσουν περίπου δύο μήνες.

"Ο αδελφός μου ήταν άρρωστος. Είχε καρκίνο στον προστάτη. Τώρα από κει και πέρα τι έγινε μέσα σε αυτό το σπίτι δεν ξέρω" δήλωσε χαρακτηριστικά.

"Είμαι σοκαρισμένος με αυτό που έχει γίνει" τόνισε.

Στο ψυχιατρείο η σύζυγος του νεκρού καθηγητή στα Τρίκαλα

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα