Νέα στοιχεία στην υπόθεση Αγραφιώτου. Πού προσανατολίζονται οι έρευνες

Δεν θεωρεί δράστη της δολοφονίας της εξαδέλφης της, Ελευθερίας Αγραφιώτου, τον λεγόμενο «δράκο» του Αμαρουσίου, η Ελένη Μπαλτά.

Ο 30χρονος είχε αρχικά θεωρηθεί ύποπτος για τη δολοφονία της 69χρονης, όμως μετά από εξετάσεις DNA που έγιναν, καθώς και από αναπαράσταση στο χώρο του εγκλήματος, διαπιστώθηκε ότι, δεν είναι ο δράστης της δολοφονίας, παρά το ότι, δεν έχει αποκλειστεί εντελώς το ενδεχόμενο και οι έρευνες συνεχίζονται.

Τα αδιέξοδα για το τμήμα ανθρωποκτονιών της ασφάλειας σε ότι αφορά στην έρευνα για την εξιχνίαση της αποτρόπαια φριχτής δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου, εξακολουθούν

Οι Αρχές έχουν εξ αρχής αποκλείσει το κίνητρο της ληστείας, καθώς δίπλα στο πτώμα της γυναίκας είχαν βρεθεί η τσάντα, το κινητό και το πορτοφόλι της. Μετά από εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι, δεν υπήρχε ούτε ίχνος βιασμού.

Οι έρευνες πλέον στρέφονται στο σκηνοθετημένο έγκλημα και για το λόγο αυτόν, ερευνώνται τα οικονομικά δεδομένα της εύπορης, αλλά άκληρης γυναίκας

Το DNA της Αγραφιώτου βρέθηκε πάνω στο έμβολο της πόρτας του μοιραίου τρίτου γκαράζ και δίπλα βρέθηκαν «ορφανά» αποτυπώματα και ίχνη DNA, τα οποία θεωρείται ότι, αφέθηκαν από τον δράστη.

Πού όμως στρέφονται οι υποψίες της οικογένειας της εκλιπούσας, μετά και την προφυλάκιση του 30χρονου;

Η Ελένη Μπαλτά μίλησε στο eviazoom.gr, και τόνισε ότι, από οι έρευνες για τον εντοπισμό της εξαδέλφης της ξεκίνησαν αμέσως, ενώ εξέφρασε τη θλίψη και το σοκ που έχει υποστεί η ίδια και η οικογένειά της.

«Είμαστε συγκλονισμένοι, είναι τραγικό αυτό που βρήκε την ξαδέρφη μου, δεν το περίμενε κανένας αυτό το πράγμα», είπε χαρακτηριστικά.

«Οι πληροφορίες είναι αυτές που λένε, δηλαδή, ο δράκος που λένε του Αμαρουσίου, ένας άλλος που μπορεί να υπάρχει σαν και αυτόν, γιατί ο πρώτος δεν φαίνεται για τόσο βάρβαρος, το τηλέφωνο που δέχτηκε για τα οικονομικά θέματα και ένα μαύρο αυτοκίνητο που κατέβηκε την ημέρα που πήγε να παρκάρει η Ελευθερία. Εκεί δίνουμε περισσότερο βάση», είπε αναφορικά με τα στοιχεία που η οικογένεια έχει συλλέξει.

Η Ε.Μπαλτά, στάθηκε στο γεγονός ότι, πέρασαν πολλές μέρες μέχρι να εντοπιστεί το πτώμα της 69χρονης, λέγοντας ότι, «το άσχημο είναι που υπήρχε το πτώμα κάτω και κανένας δεν ενδιαφέρθηκε από την αστυνομία να κατέβει έναν όροφο κάτω, αν είναι δυνατόν! Εκεί είναι στέκι εγκλημάτων, όλοι το λέγανε! Και ούτε καν το ψάξανε, ανέβαζαν το αμάξι και κάτω ήταν η ξαδέρφη μου...» και περιγράφοντας την Ελευθερία Αγραφιώτου, είπε:

«Η Ελευθερία ήταν κοινωνική, αυτοδημιούργητη, μορφωμένη, δεν το έβαζε κάτω με τίποτα. Πολύ δυναμική γυναίκα, φρόντιζε την μητέρα της, την υπεραγαπούσε. Ήταν πολύ αξιόλογη κοπέλα. Χαλκίδα ερχόταν πιο παλιά, τα τελευταία χρόνια όχι».

Τι αποκαλύπτει η επιστήθια φίλη της Αγραφιώτου

Η επιστήθια φίλη της Ελευθερίας Αγραφιώτου τόνισε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" ότι ο δολοφόνος γνώριζε την 69χρονη και πως είναι από το στενό της περιβάλλον.

"Ναι, είναι σίγουρα κάποιος που την γνώριζε" σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης αποκάλυψε ότι ένας άνθρωπος συνεχώς πίεζε την Ελευθερία Αγραφιώτου ζητώντάς της χρήματα.

Μαρτυρία για τη δολοφονία της Αγραφιώτου: Είδα το κτήνος του σούπερ μάρκετ

Δείτε τα βίντεο


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα