Προφυλακίστηκε ο δράκος του Αμαρουσίου. Παραδέχθηκε τις επιθέσεις

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο «δράκος» του Αμαρουσίου ύστερα από την απολογία του στον Ανακριτή, σήμερα το πρωί.

Ο 30χρονος φέρεται να έχει παραδεχθεί τις έξι επιθέσεις σε βάρος γυναικών, λέγοντας ότι δεν είχε σκοπό να τις βιάσει, αλλά να τις θωπεύσει, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να μειώσει το γυναικείο φύλο, όπως ο ίδιος είπε στον ανακριτή.

Ο ίδιος σύμφωνα με τον antenna, απέδωσε τη συμπεριφορά και τις πράξεις του στο γεγονός ότι πληγώθηκε από το χωρισμό που βίωσε το τελευταίο διάστημα, καθώς διατηρούσε σχέση με μία αλλοδαπή, η οποία όπως κατήγγειλε, εκτός από τη συναισθηματική απόρριψη, του «έφαγε» τους κόπους μιας ζωής.

Ο 30χρονος, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, θα οδηγηθεί στην Ψυχιατρική Κλινική Κορυδαλλού, όπου θα εξετασθεί από ειδικούς και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στις φυλακές Τρίπολης.

Από τις έρευνες δεν προκύπτει σχέση με τη δολοφονία της Αγραφιώτου, ενώ ο δικηγόρος του κατηγορούμενο δήλωσε ότι ο πελάτης του δεν είναι ο «δράκος του Αμαρουσίου» και ότι εκείνος κυκλοφορεί ελεύθερος. «Από τη συμπεριφορά και τη στάση ζωής του 30χρονου, δεν θα μπορούσε κανείς να πιστέψει ότι πρόκειται για έναν «δράκο»», φέρεται να δήλωσε ο δικηγόρος.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου επίδοξου βιαστή, Δημήτρης Ράπτης, δήλωσε στην κάμερα, «'Δράκοι' υπάρχουν πολλοί. Ο 'δράκος' μπορεί να είναι σήμερα εδώ απέναντι», προσθέτοντας:

«Διότι αυτός οποίος έκανε αυτό που έκανε στην Ελευθερία Αγραφιώτου είναι ελεύθερος. Δεν έχει καμία σχέση ο εντολέας μου με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Γι’ αυτά τα οποία έκανε, θα λογοδοτήσει στην ελληνική Δικαιοσύνη. Πάνω απ’ όλα όμως δεν είναι ούτε 'δράκος', ούτε βιαστής, είναι άρρωστος».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα