Μαρτυρία για τη δολοφονία της Αγραφιώτου: Είδα το κτήνος του σούπερ μάρκετ

Το μυστήριο γύρω από τη φρικτή δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου στο υπόγειο του τρόμου στο Μαρούσι πυκνώνει, καθώς στην υπόθεση – θρίλερ προστίθενται στοιχεία βασισμένα σε νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες.

Η πιο σημαντική, μέχρι στιγμής, αφορά μία γυναίκα που υποστηρίζει ότι είδε το κτήνος του σούπερ μάρκετ, αφού δέχτηκε και αυτή επίθεση, περίπου ένα μήνα πριν από τις μαρτυρικές στιγμές που έζησε στον ίδιο χώρο η άτυχη 69χρονη.

Η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά προς κάθε κατεύθυνση για το φόνο της συνταξιούχου Ελευθερίας Αγραφιώτου, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί εάν ήταν τυχαίο θύμα ενός μανιακού δολοφόνου ή στόχος συγκεκριμένου προσώπου με τον οποίο είχε προσωπικές ή οικονομικές διαφορές.

Νέα διάσταση στις έρευνες δίνει, πάντως, η περιγραφή μίας γυναίκας που υποστηρίζει ότι στις αρχές Μαρτίου ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο, στο τρίτο υπόγειο του κτιρίου που στεγάζει το σούπερ μάρκετ, με έναν άνδρα που επιχείρησε να τη βιάσει.

Η συγκεκριμένη μαρτυρία, που συνηγορεί στο εφιαλτικό σενάριο του αδίστακτου που στήνει καρτέρι σε υποψήφια θύματα, αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη.

Σύμφωνα με τη γυναίκα ένας άνδρας περίπου 60 ετών και καραφλός κινούνταν αθόρυβα ανάμεσα σε κάποια παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο σκοτεινό υπόγειο.Ξαφνικά σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, πετάχτηκε μπροστά της, ωστόσο εκείνη πρόλαβε να ξεφύγει, ενώ φέρεται ότι ενημέρωσε τους υπευθύνους του σούπερ μάρκετ για την περιπέτεια της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μάρτυρας θα κληθεί για κατάθεση στην Αστυνομία τα επόμενα 24ωρα.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα