Χημεία Προσανατολισμού και Κατεύθυνσης, Πανελλαδικές 2016: Θέματα, λύσεις

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις 2016 συνεχίζονται με τα μαθήματα των Λατινικών και της Χημείας για τους υποψήφιους που δίνουν εξετάσεις με το νέο σύστημα (ομάδες προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και Θετικών Σπουδών) και τους υποψήφιους των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδα Β') που δίνουν με το παλιό σύστημα (θεωρητικής και θετικής κατεύθυνσης).

Υπενθυμίζεται πως με την εξέταση στα Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων, στον Προγραμματισμό Υπολογιστών και στην Οικοδομική, ολοκληρώθηκε το Σάββατο η δεύτερη εβδομάδα των Πανελλαδικών για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ που εξετάστηκαν με το νέο σύστημα. Το Σάββατο εξετάστηκαν και οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ της ομάδας Α' του παλιού συστήματος στα ίδια μαθήματα, με επιπλέον μαθήματα εξέτασης τα Βοηθητικά Μηχανήματα ΙΙ και τα Στοιχεία Παθολογία

Όσον αφορά στους υποψηφίους των ΕΠΑΛ που εξετάζονται με το νέο σύστημα, η τρίτη εβδομάδα των Πανελλαδικών θα ξεκινήσει την Τρίτη, 31 Μαΐου, με τα μαθήματα: Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Μηχανές εσωτερικής καύσης ΙΙ και Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων και Ποτών. Την ίδια ημέρα, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ της ομάδας Α' του παλιού συστήματος, θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ, Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων, Φυτική Παραγωγή και Στοιχεία Αιματολογίας-Αιμοδοσίας.

Το madata.gr για άλλη μια χρονιά στο πλευρό των μαθητών, θα  ανακοινώσει άμεσα και έγκυρα τα θέματα λίγο μετά τις 10:00.

Με το μάθημα των Λατινικών (Ο.Π.) Ανθρωπιστικών Σπουδών και της Χημείας, (Ο.Π. Θετικών Σπουδών) συνεχίζονται σήμερα, Δευτέρα, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Οι εξετάσεις ολοκληρώνονται την Τετάρτη με τους υποψηφίους να εξετάζονται στη Βιολογία, μάθημα γενικής παιδείας.

Το madata.gr για άλλη μια χρονιά στο πλευρό των μαθητών, θα  ανακοινώσει άμεσα και έγκυρα τα θέματα λίγο μετά τις 10:00.

Δείτε εδώ τα θέματα

 

 

 

 

Για τα θέματα Χημείας Ημερήσιων ΓΕΛ Νέου Συστήματος πατήστε εδώ.

Για τα θέματα Χημείας Εσπερινών ΓΕΛ Νέου Συστήματος πατήστε εδώ.

Για τα θέματα Χημείας Ημερήσιων ΓΕΛ & ΕΠΑΛ Παλαιού Συστήματος πατήστε εδώ.

Για τα θέματα Χημείας Εσπερινών ΓΕΛ & ΕΠΑΛ Παλαιού Συστήματος πατήστε εδώ.

Για τα θέματα Λατινικών Ημερήσιων ΓΕΛ Νέου Συστήματος πατήστε εδώ.

Για τα θέματα Λατινικών Εσπερινών ΓΕΛ Νέου Συστήματος πατήστε εδώ.

Για τα θέματα Λατινικών Ημερήσιων ΓΕΛ & ΕΠΑΛ Παλαιού Συστήματος πατήστε εδώ.

Για τα θέματα Λατινικών Εσπερινών ΓΕΛ & ΕΠΑΛ Παλαιού Συστήματος πατήστε εδώ.


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα