Και δεύτερος μανιακός στο Μαρούσι …

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα αποτελέσματα από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. που συνέκριναν το DNA και τα αποτυπώματα που βρέθηκαν σε αντικείμενα και στον τόπο της δολοφονίας δεν ταυτοποιούνται με αυτά του 30χρονου. Αλλωστε, ο «δράκος» φέρεται ότι είχε ομολογήσει από την πρώτη στιγμή τις επιθέσεις εναντίον γυναικών, αλλά αρνούνταν κατηγορηματικά ότι σκότωσε την εύπορη συνταξιούχο.

Ετσι, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών φοβούνται μήπως ξαναχτυπήσει ο δολοφόνος που κυκλοφορεί ασύλληπτος! Το ενδεχόμενο να βρίσκονται στην αρχή της δραστηριότητας ενός serial killer, ο οποίος χτύπησε για πρώτη φορά και πλέον «λουφάζει» σχεδιάζοντας με προσοχή την επόμενη δολοφονία, ενισχύει το γεγονός ότι η 69χρονη δεν πήγαινε συχνά στο σούπερ μάρκετ όπου βρέθηκε δολοφονημένη. Ωστόσο, την ίδια στιγμή στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας έχει μπει η μαρτυρία μιας υπαλλήλου αλυσίδας αρτοποιείων με κατάστημα στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου -όπου διέμενε η Αγραφιώτου-, στο οποίο ήταν τακτική πελάτισσα. Η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται ότι κατέθεσε για ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα της 69χρονης και συγκεκριμένα ότι την είχε ακούσει να μιλά στο κινητό της με άγνωστο πρόσωπο, λέγοντας σε έντονο ύφος: «Να μου δώσεις τα χρήματα που μου χρωστάς! Ακούς τι σου λέω; Η υπομονή μου έχει εξαντληθεί!»

Οι αστυνομικοί ερευνούν πλέον και στο περιβάλλον της, αναζητώντας αυτόν που είχε διαφορές με την άτυχη γυναίκα, καθώς -σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή- ο δολοφόνος τη χτύπησε με τρόπο που δείχνει μίσος. Εφτασε στο σημείο να τη σηκώσει και να την πετάξει με δύναμη στη βάση του κλιμακοστασίου του τρίτου υπογείου του κτιρίου, ενώ παράλληλα φέρεται ότι τη βίασε την ώρα που ψυχορραγούσε μέσα σε λίμνη αίματος!

Πάντως, όλα δείχνουν ότι υπήρξαν παραλείψεις από την Αστυνομία, αλλά και τους ειδικούς ερευνητές που είχε προσλάβει η οικογένεια της γυναίκας, αφού χάθηκε πολύτιμος χρόνος για τις έρευνες. Από το τηλεφώνημα του υπαλλήλου του σούπερ μάρκετ στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη, που υπέδειξε ότι το αυτοκίνητο της Ελευθερίας Αγραφιώτου ήταν παρκαρισμένο στο δεύτερο υπόγειο του κτιρίου, πέρασαν σχεδόν δύο εβδομάδες μέχρι να εντοπιστεί το πτώμα έναν όροφο κάτω. Στο διάστημα αυτό πιθανότατα χάθηκαν σημαντικά στοιχεία λόγω της σήψης.

Αποσύνθεση πτώματος

Το πιο σημαντικό εύρημα στον χώρο όπου διαπράχθηκε η φρικιαστική δολοφονία είναι ένα αποτύπωμα παπουτσιού, το οποίο αποκαλύφθηκε από επιστημονική έρευνα πάνω στο ματωμένο παπούτσι της άτυχης γυναίκας, όταν καθαρίστηκαν με χημική μέθοδο τα σωματικά υγρά που προκλήθηκαν από την αποσύνθεση του πτώματος. Μάλιστα, οι αστυνομικοί το συνέκριναν με αυτά του κατηγορούμενου «δράκου», χωρίς όμως να ταυτοποιηθεί. Στη συνέχεια, πήγαν στο σπίτι του και κατάσχεσαν όλα τα παπούτσια, για να διαπιστώσουν αν έφεραν ίχνη από το αίμα της Αγραφιώτου. Και αυτό το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό, αλλά οι εργαστηριακές έρευνες θα συνεχιστούν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα