Η φριχτή δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου - Το ξέσπασμα των συγγενών της! Βίντεο

Ξεσπά η εξαδέλφη της Ελευθερίας Αγραφιώτου για την άγρια δολοφονία της 69χρονης. «Να τον βάλουν σε ένα μπουντρούμι και να πετάξουν το κλειδί» λέει για τον δολοφόνο της αδικοχαμένης γυναίκας.

«Έκανα πολλές σκέψεις και άσχημες σκέψεις και το μόνο που έλεγα είναι να μη βασανίστηκε» ανέφερε συγκλονισμένη και πρόσθεσε «όταν είχε μία παρανυχίδα λιγοψυχούσε. Τι τράβηξε στο τέλος αυτό το πλάσμα».

Το ανατριχιαστικό σκηνικό του εγκλήματος

Η Ελευθερία Αγραφιώτου βίωσε κυριολεκτικά την κόλαση στα χέρια του αδίστακτου φονιά και ενδεχομένως βιαστή της, που στιγμή δεν έδειξε έλεος... Το πόρισμα του εμπειρότατου ιατροδικαστή κ. Γιώργου Ντιλέρνια, που ολοκλήρωσε χθες το μεσημέρι τη νεκροψία-νεκροτομή της 69χρονης έδειξε πως δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι το θύμα έπεσε θύμα εξαιρετικά σκληρής εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αξιωματικών της Ασφάλειας που ερεύνησαν το σημείο αλλά και τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή το σκηνικό της φρίκης και του θανάτου που «σκηνοθέτησε» και εκτέλεσε ο δολοφόνος της Αγραφιώτου για τον οποίο εκτιμούν ότι είτε γνώριζε τα «μυστικά» του χώρου είτε είχε κάνει κατόπτευση για να τα μάθει πριν περάσει στην τελική φάση, ξεδιπλώνεται ως εξής: Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι στο 2ο υπόγειο πάρκινγκ περιμένοντας να κατέβει κάποια γυναίκα μόνη της, την ώρα που δεν θα βρίσκεται κάποιος στο χώρο. Όταν είδε να κατεβαίνει αργά το λευκό Opel Corsa με οδηγό την Ελευθερία Αγραφιώτου κρύφτηκε περιμένοντας η 69χρονη να κατέβει, να κλειδώσει το αυτοκίνητο και να κινηθεί προς το σούπερ μάρκετ.

Έτσι, μόλις αυτή απομακρύνθηκε λίγα μέτρα από το αυτοκίνητο, όρμησε πάνω της και πριν η γυναίκα προλάβει να αντιδράσει την πέταξε προς τις σκάλες. Πιθανότατα την κλώτσησε στο πρόσωπο, το κεφάλι και τα πλευρά και από ό,τι φαίνεται και από τις κηλίδες αίματος που υπήρχαν στο κλιμακοστάσιο την οδήγησε στο τρίτο υπόγειο σε σημείο που όμως δεν ήταν ορατό ακόμη και αν κάποιος κατέβαινε κάτω.

«Το θύμα έφερε κακώσεις στα οστά της κεφαλής και του θώρακα» απεφάνθη ο ιατροδικαστής κ. Γιώργος Ντιλέρνια που εξέτασε το πτώμα της άτυχης γυναίκας επισημαίνοντας πως λόγω της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει μετά την πάροδο 35 ημερών δεν μπορεί να διαπιστωθεί αν φέρει κακώσεις και στα μαλακά μόρια, κάτι που όμως θεωρεί πολύ πιθανό. Τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν για την ηλικιωμένη μαρτυρικά... Ο δράστης, έπεσε πάνω της, της έβγαλε τα ρούχα και εκτόνωσε στο σώμα της αρρωστημένα ένστικτά που φώλιαζαν στο αβυσσαλέο του μυαλό. Στη συνέχεια, έχοντας εγκαταλείψει το θύμα του πιθανότατα μισοπεθαμένο και αβοήθητο εξαφανίστηκε.

Το προφίλ του δολοφόνου

Το γενικότερο προφίλ του δράστη δεν φαίνεται να ταιριάζει με αυτή την περίπτωση, αφού σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις ήταν μεν βίαιος άλλα όχι επιδεικνύοντας ακραία βιαιότητα, όπως όλα δείχνουν ότι βίωσε η 69χρονη Αγραφιώτου, ενώ σίγουρα ο δράστης στην περίπτωση της Αγραφιώτου μελέτησε περισσότερο το απόμακρο του χώρου της πράξης του, αντί του 30χρονου που χτυπούσε πρωινές ώρες και σε σημεία που μάλλον σύντομα θα γινόταν αντιληπτός.

Εξαιτίας όμως της χρονικής και της γεωγραφικής σύμπτωσης έχει τραβήξει έντονα το ενδιαφέρον των Αρχών στο πρόσωπό του. Αξιωματικοί της αστυνομίας που ερευνούν την υπόθεση και εξετάζουν το προφίλ του 30χρονου, αναφέρουν ότι μεν στις έξι γνωστές μέχρι σήμερα περιπτώσεις απέτυχε, αλλά προσπάθησε και προσπάθησε έντονα, τραβώντας από τα πόδια τις γυναίκες, προσπαθώντας σε όλες να τραβήξει το παντελόνι, όμως σε ανοιχτό χώρο, πρωινές ώρες και με έντονη αντίσταση ήταν όλα εναντίον του.

Σε κλειστό χώρο που ενδεχομένως γνώριζε, αρκετά κοντά στο κρυσφήγετό του (σπίτι) με πόρτα να κλείνει πίσω του και ένα σκοτεινό κλιμακοστάσιο και πάντα εναντίον μίας 69χρονης και όχι εναντίον μίας νεότερης γυναίκας, τότε οι πιθανότητες θα έγερναν επικίνδυνα υπέρ του...

Εάν μάλιστα την άρπαζε από τα πόδια όπως συνήθιζε να πράττει τότε εύκολα θα μπορούσε το άτυχο θύμα του να πέσει από τις σκάλες με τα γνωστά αποτελέσματα.

Υπενθυμίζεται πως και από τις έξι γνωστές υποθέσεις μέχρι σήμερα, για τις οποίες είναι υπεύθυνος ο Εμμανουήλ-Ευθύμιος Κ. υπήρχαν όχι μόνο 30χρονες και 40χρονες γυναίκες αλλά και αρκετά μεγαλύτερες.

Η δολοφονία της Αγραφιώτου και ο "Δράκος του Αμαρουσίου"

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ αναμένουν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών για να δώσουν απαντήσεις στο θρίλερ της δολοφονίας Αγραφιώτου.

Και αυτό γιατί οι εξετάσεις θα δείξουν αν τελικά ο άνθρωπος που δολοφόνησε εν ψυχρώ την 69χρονη είναι ο δράκος του Αμαρουσίου που συνελήφθη για έξι επιθέσεις σε βάρος γυναικών.

Οι αστυνομικοί εδώ και δύο 24ωρα ελέγχουν εξονυχιστικά κάμερες που υπάρχουν στο σημείο (διπλανά καταστήματα, κάμερες ρύθμισης κυκλοφορίας κ.λ.π καθώς στο υπόγειο πάρκινγκ δεν υπήρχαν συστήματα καταγραφής) προκειμένου να δουν αν υπάρχουν άτομα που είτε είναι σεσημασμένα για σεξουαλικά αδικήματα είτε κινούνται ύποπτα στην περιοχή του εγκλήματος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα