Ανατροπή στην δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου. Ματωμένο αποτύπωμα

Μέχρι και πριν από λίγες ώρες οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση της δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου εμφανίζονταν σχεδόν πεπεισμένοι ότι η υπόθεση αυτή συνδέεται με την δράση του 30χρονου ο οποίος κατηγορείται για τις απόπειρες βιασμού τουλάχιστον 8 γυναικών στο Μαρούσι.

Για τον λόγο αυτό είχαν ζητήσει την λήψη γενετικού υλικού αλλά και αποτυπωμάτων για να κάνουν την σύγκριση μεταξύ του θύματος και του 30χρονου. Σημαντικό εύρημα στην σορό της άτυχης 69χρονης, η οποία ήταν σε προχωρημένη σήψη, και συγκεκριμένα στο ματωμένο παπούτσι της, βρέθηκε ένα “καθαρό” αποτύπωμα το οποίο σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα δεν ανήκει στον 30χρονο. Επίσης και τα πρώτα αποτελέσματα από την εξέταση DNA δεν δείχνουν ταυτοποίηση με τον 30χρονο. Ωστόσο, οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι έχουν ακόμα πολύ υλικό στην διάθεσή τους για να εξετάσουν και αυτό θα πάρει πολύ χρόνο.

Έτσι, με τα μέχρι στιγμής στοιχεία τα συμπεράσματα που μπορούν να βγουν για τον ποιος είναι πίσω από την άγρια δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου δεν είναι εύκολα.
Οι αστυνομικοί περνούν από μικροσκόπιο τόσο τις κινήσεις του 30χρονου αλλά και ερευνούν με βάση το «καθαρό» αποτύπωμα που βρέθηκε στο παπούτσι της 69χρονης γυναίκας όλη την βάση δεδομένων που υπάρχει μήπως και καταλήξουν σε ταύτιση με το ανθρωπόμορφο τέρας που στέρησε με αυτόν τον φριχτό τρόπο την ζωή της γυναίκας.

newsit.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα