Λαμία: Την έκαψε με σίδερο ατμού γιατί νόμιζε ότι τον απατούσε!

Οι κραυγές πόνου και αγωνίας που ακούστηκαν από το σπίτι της γοητευτικής γραμματέως στην παραλία Σκάλα σήκωσαν στο πόδι την περιοχή, στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Οι γείτονες αντίκρισαν τη 47χρονη να πηδάει από το μπαλκόνι της κρεβατοκάμαράς της στον πρώτο όροφο! Ωστόσο, δεν τραυματίστηκε και κατευθύνθηκε αμέσως σε γειτονικό σπίτι, οι ιδιοκτήτες του οποίου τη μετέφεραν με αφόρητους πόνους στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, υπέστη εγκαύματα δεύτερου βαθμού από σίδερο ατμού που είχε αφήσει τα σημάδια του πάνω της! Ετσι, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, στην οποία αρχικά η 47χρονη, που είναι διαζευγμένη, φαίνεται ότι δεν είπε την αλήθεια. Επιχειρώντας, προφανώς, να μην εκθέσει πρόσωπα και καταστάσεις, ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα δύο κουκουλοφόρων ληστών, οι οποίοι την ακινητοποίησαν και άρχισαν να τη χτυπούν στο πρόσωπο και σε όλο το σώμα για να τους πει πού είχε χρήματα και κοσμήματα. Επειδή εκείνη δεν έλεγε, οι κακοποιοί δήθεν πήραν το σίδερο και την έκαψαν και, όταν την άφησαν για να ψάξουν το σπίτι, αυτή βρήκε την ευκαιρία να διαφύγει.

Eίπε την αλήθεια

Ωστόσο, οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι η ιστορία της παρουσίαζε κενά και, όταν την πίεσαν, τα άλλαξε όλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οφθαλμίατρος, ο οποίος βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, χτύπησε εκτός εαυτού το κουδούνι του σπιτιού της ερωμένης του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, άρχισε έξαλλος να τη ρωτά αν έχει δεσμό με άλλον άντρα. Εκείνη του απαντούσε ότι όλα είναι αποκυήματα της αρρωστημένης φαντασίας του.

Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και το ζευγάρι (που διατηρούσε κρυφή τη σχέση του) πιάστηκε σχεδόν στα χέρια. Τότε εκείνος, σύμφωνα με την καταγγελία, άρπαξε το σίδερο που βρισκόταν στην πρίζα από τη σιδερώστρα και άρχισε να καίει με αυτό την άτυχη γυναίκα στο κεφάλι (!), στις παλάμες, στους βραχίονες, στους καρπούς, στον ώμο, στα πόδια και στην πλάτη!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας συνέλαβαν τον άνδρα, που κατηγορείται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Ζήτησε και πήρε προθεσμία από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Λαμίας και η εκδίκαση της υπόθεσης προσδιορίστηκε για την Παρασκευή.

Ο ίδιος, πάντως, φέρεται ότι ισχυρίζεται πως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι και θα δώσει τη δική του εκδοχή στη Δικαιοσύνη. Να σημειωθεί ότι εναντίον της 47χρονης σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της ψευδορκίας και της ψευδούς καταμήνυσης.

espressonews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα