Τι ξέρει η Νικολούλη για την δολοφονία της Αγραφιώτου στο Μαρούσι!

​Όλα δείχνουν ότι η Ελευθερία Αγραφιώτου είχε έναν φρικτό θάνατο στο τρίτο υπόγειο παρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Αμαρουσίου!

Οι πρώτες εικόνες μέσα από το υπόγειο, όπου βρέθηκε νεκρή η γυναίκα το βράδυ της Τετάρτης ύστερα από 34 ημέρες που ήταν αγνοούμενη, σοκάρουν.

Σήμερα η Αγγελική Νικολούλη, η οποία είχε ασχοληθεί από την πρώτη στιγμή με την εξαφάνιση της γυναίκας, αποκάλυψε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha:

«Υπάρχει μάρτυρας που άκουσε την γυναίκα αυτή να καυγαδίζει με κάποιον και να αποκαλύπτει κάτι. Αυτό θα ακουστεί αύριο στην εκπομπή μου» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι αυτή η μαρτυρία θα εξεταστεί από τις Αρχές και αναμένεται να δώσει άλλη διάσταση στις έρευνες.

Να σημειωθεί ότι όταν χάθηκε η 69χρονη, οι συγγενείς απευθύνθηκαν και στην Αγγελική Νικολούλη η οποία αφιέρωσε δύο εκπομπές.

Η πρώτη αποκάλυψη ήρθε από την εκπομπή του ALPHA όταν ένας υπάλληλος του γνωστού σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι τηλεφώνησε στους συνεργάτες της Αγγελικής Νικολούλη και τους ανέφερε ότι στο δεύτερο επίπεδο του υπόγειου γκαράζ βρισκόταν ένα αυτοκίνητο που ταίριαζε με αυτό της αγνοούμενης. Την άλλη μέρα, Σάββατο 14 Μαΐου, το αυτοκίνητο βρέθηκε.

Μάλιστα ο υπάλληλος υποστήριξε πως κάποιος εγκατέλειψε το αυτοκίνητο στο υπόγειο γκαράζ, τέσσερις μέρες μετά την εξαφάνιση της 69χρονης στις 21 Απριλίου. Στη συνέχεια το μετακίνησε σε άλλο σημείο του υπογείου, όπου και βρέθηκε.

Όπως είχε γίνει γνωστό μέσω της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, η Ελευθερία Αγραφιώτου λίγες ημέρες πριν την εξαφάνισή της αναζητούσε να ανταλλάξει χαρτονομίσματα των 500 ευρώ με μικρότερης αξίας. Για το λόγο αυτό είχε ενημερώσει κάποιους γνωστούς της τους οποίους συναντούσε καθημερινά σε γνωστή καφετέρια του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με υπάλληλο της καφετέριας η άτυχη γυναίκα ήταν μία ήσυχη κομψή κυρία, μορφωμένη και υψηλού βιοτικού επιπέδου.

Η υπάλληλος την είδε για τελευταία φορά λίγες μέρες πριν εξαφανιστεί και δεν έδειχνε να την απασχολεί κάτι ιδιαίτερο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα