Τι λέει ο ιατροδικαστής για την άγρια δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου

Σεξουαλικό έγκλημα δείχνουν τα ευρήματα στο χώρο όπου βρέθηκε νεκρή η  Ελευθερία Αγραφιώτου.

Τα ίχνη της 69χρονης είχαν χαθεί την 21η Απριλίου. Σχεδόν ένα μήνα μετά, οι αστυνομικοί μετά από καταγγελία εργαζομένου για έντονη δυσοσμία, εντόπισαν το πτώμα της γυναίκας σε προχωρημένη σήψη στο υπόγειο πάρκινγκ. Η σορός της βρέθηκε ένα επίπεδο κάτω από εκείνο που βρισκόταν το αυτοκίνητό της.

Ο ιατροδικαστής Γιώργος Ντιλέρνια, που διενήργησε την εξέταση, κάνει λόγο για κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα, αποτέλεσμα βίαιης πτώσης από τη σκάλα μεταξύ του 2ου και του 3ου επιπέδου. Στο σημείο βρέθηκαν και κηλίδες αίματος.

Στο χώρο όπου βρέθηκε η γυναίκα εντοπίστηκαν προσωπικά της αντικείμενα ,όπως το πορτοφόλι και το κινητό της, ένδειξη ότι κίνητρο δεν ήταν η ληστεία.

Η γυναίκα όταν βρέθηκε στο πάρκινγκ ήταν ημίγυμνη. Οι αστυνομικοί από την αρχή δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο να πρόκειται για έγκλημα και εξετάζουν τη σύνδεση της υπόθεσης με εκείνη του «δράκου» του Αμαρουσίου που συνελήφθη χθες για επιθέσεις εναντίον ανυποψίαστων γυναικών.

Ο 30χρονος άνδρας οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για απόπειρα βιασμού κατά συρροή. Παραπέμφθηκε στον ανακριτή απ' όπου πήρε προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του.

Οι αρχές τον θεωρούν ως βασικό ύποπτο για τον θάνατο της 69χρονης συνταξιούχου επειδή η γυναίκα βρέθηκε στην ίδια περιοχή που δρούσε ο 30χρονος κι επειδή η εξαφάνισή της συμπίπτει χρονικά με την πρώτη επίθεση που έκανε ο συλληφθείς. Ο ίδιος αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με το θάνατο της Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα