Πανελλαδικές 2016, ΕΠΑΛ: Αρχές οργάνωσης και διοίκησης, θέματα και λύσεις

Σήμερα Τρίτη 24 Μαΐου, ξεκινά η δεύτερη εβδομάδα εξετάσεων για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ που εξετάζονται με το νέο σύστημα.

Ειδικότερα, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα μαθήματα: Κινητήρες αεροσκαφών ΙΙ, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης και Βοοτροφία-Αιγοπροβατοτροφία.

Εξάλλου, την Τετάρτη 25 Μαΐου, θα εξεταστούν στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που δίνουν με το νέο σύστημα (ομάδα προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) καθώς επίσης και οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδα Β') που δίνουν με το παλιό σύστημα (μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων).

Στις 10.00 θα δοθούν στη δημοσιότητα τα θέματα των εξεταζόμενων μαθημάτων ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ II, ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και ΒΟΟΤΡΟΦΙΑ - ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΟΤΡΟΦΙΑ των ΕΠΑΛ 2016.

Το madata.gr θα σας παρουσιάζει τις εκφωνήσεις των θεμάτων και θα δημοσιεύει τις προτεινόμενες απαντήσεις - λύσεις.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε τα θέματα στο μάθημα Κινητήρες αεροσκαφών ΙΙ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε τα θέματα στις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε τα θέματα στο μάθημα Βοοτροφία - Αιγοπροβατοτροφία

Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Γ' ΕΠΑ.Λ - Μάθημα Ειδκότητας

Δείτε ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δείτε ΕΔΩ τις ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ


Οδηγίες προς τους υποψηφίους

Κατά τη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν ακριβώς το εξεταστικό κέντρο, στο οποίο εξετάζονται και να γνωρίζουν την ακριβή διεύθυνση, ώστε να είναι έγκαιρα παρόντες, για να μην χάσουν την εξέτασή τους. Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ για τις Πανελλήνιες θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε μαζί τους το δελτίο εξεταζομένου που έχουν πάρει από τα Λύκειά τους. Κατά την ώρα εξέτασης θα πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες των εκπαιδευτικών, για να μην διαταράσσεται η εξεταστική διαδικασία.

Οι εξεταζόμενοι για τις Πανελλήνιες 2016 πρέπει να έχουν μαζί τους:
- Το δελτίο του εξεταζόμενου
- Την αστυνομική του ταυτότητα ή διαβατήριο
- Δυο στυλό διαρκείας (μπλε ή μαύρο), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα, μολύβι, γομολάστιχα.
- Όποιος επιθυμεί μπορεί να έχει μαζί του ένα μπουκαλάκι νερό ή αναψυκτικό
- Στα εξεταστικά κέντρα θα υπάρχουν ειδικά μηχανήματα-«κόφτες» για τα κινητά. Αν εντοπιστεί μαθητής με κινητό τηλέφωνο, ακόμη και απενεργοποιημένο, το πιθανότερο είναι να μηδενιστεί το γραπτό του.
- Δεν επιτρέπεται η χρήση υπολογιστικών μηχανών και διορθωτικού (blanco).

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου αναμένεται να δημοσιευθούν οι βάσεις για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.



Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα