Επίθεση με σφυριά και μπογιές σε κατάστημα στο Μαρούσι - Βίντεο

Δεν πίστευε στα μάτια του με το θέαμα που αντίκρισε στην πρόσοψη και στις βιτρίνες του κατάστηματός του ο ιδιοκτήτης επιχείρησης οπτικών ειδών στο Μαρούσι. Το κατάστημα αργά τη νύχτα δέχθηκε επίθεση με σφυριά και μπογιές από αγνώστους.

Οι δράστες, λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα, έσπασαν με σφυριά και λοστούς τη βιτρίνα του καταστήματος οπτικών στο Μαρούσι, πέρασαν σωλήνες στον εσωτερικό χώρο, τον γέμισαν με κόκκινη μπογιά και τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να αφαιρέσουν γυαλιά ή χρήματα απο το ταμείο.

Όπως καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αμαρουσίου, κ. Γιάννης Νικολαράκος, κίνητρο των δραστών δεν ήταν η ληστεία αλλά να στείλουν ένα "μήνυμα" προς τον εμπορικό σύλλογο της περιοχής για την έντονη δράση που αναπτύσσει και κάνει λόγο για "τρομοκρατική ενέργεια".

Από το πρωί συνεργεία επισκευής αποκαθιστούν τις ζημιές που προκλήθηκαν από την επίθεση, το κόστος των οποίων ξεπερνά τα 25.000 ευρώ, ενώ στο χώρο πραγματοποίησε έρευνα η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

 


newsit

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα