Τα δάκρυα του παππού της μικρής Μαρίας: Η μάνα είναι άξια κοπέλα

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 12 οι γονείς της μικρής Μαρίας που εξαφανίστηκε ανήμερα του Πάσχα στην περιοχή του Σκαραμαγκά στη λεωφόρο Αθηνών και βρέθηκε μια μέρα μετά στη λεωφόρο Σχιστού στην περιοχή του Χαϊδαρίου.

Ο παππούς του κοριτσιού μίλησε στην εκπομπή του STAR, «Αλήθειες με την Ζήνα» υπερασπίστηκε το ζευγάρι, ισχυριζόμενος ότι δεν θα εγκατέλειπαν τη μικρή Μαρία.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι το παιδί μας είναι καλά, υγιέστατο και όλα τα άλλα δεν μας πειράζουν, ασχέτως αν μας ταλαιπώρησαν. Εντάξει εμένα να με ταλαιπωρήσουν αλλά όχι την μάνα, η μάνα είναι άξια κοπέλα» είπε κλαίγοντας ο κ. Πρίντεζης.

«Το παιδί το είχα εγώ! Γιατί δεν με πήρανε εμένα; Από μένα χάθηκε το παιδί. Εγώ το έστειλα στο άλογο και μετά το παιδί εξαφανίστηκε μέσα σε 3 λεπτά. Γιατί δεν με πήρανε εμένα να με ενοχοποιήσουν και ενοχοποίησαν την μάνα και τον πατέρα και τους ταλαιπωρούν;» πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια ο παππούς της μικρής Μαρίας.

Μάλιστα τόνισε ότι: «το παιδί μας το πήρε ένα χέρι! Αυτό που έλεγα από την αρχή. Τώρα ποιος δεν ξέρω! Ας το βρουν οι αστυνομικοί».

Παππού της Μαρίας: Το παιδί το άρπαξε ένας άνδρας

Υπόθεση μικρής Μαρίας: Η μητέρα άφησε τη μικρή στο δάσος, λένε οι Αρχές

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα