Τι είδε η ιατροδικαστική έκθεση του 5χρονου που δέχθηκε επίθεση από ροτβάιλερ

Την πολύ άσχημη κατάσταση στην οποία μεταφέρθηκε ο άτυχος 5χρονος στο Νοσοκομείο Κοζάνης, μετά την επίθεση από τα ροτβάιλερ, επιβεβαίωσε η ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia.gr, ο 5χρονος έφερε πολλαπλά και σοβαρά τραύματα σε πρόσωπο και τράχηλο, γεγονός που επέφερε και τον τραγικό του θάνατο. Επίσης τα πολλά δαγκώματα από τα ροτβάιλερ προκάλεσαν ισχυρά τραύματα και στα οστά του 5χρονου.

Στο μεταξύ, ο ιδιοκτήτης των σκύλων, μέσω του δικηγόρου του, υποστηρίζει ότι κάποιος άνοιξε στα ροτβάιλερ και βγήκαν, με το τραγικό αποτέλεσμα του θανάτου του παιδιού. Δείτε εδώ τη δήλωση του δικηγόρου

Την ίδια ώρα, το φιλοζωικό σωματείο Κοζάνης, εκφράζει τη θλίψη του, για το τραγικό συμβάν. "Θα θέλαμε να εκφράσουμε την βαθειά λύπη μας για το τραγικό θάνατο του μικρού παιδιού. Ενημερωθήκαμε χθες το μεσημέρι από την αστυνομία την ώρα που ήταν στο χώρο που έλαβε χώρα το τραγικό συμβάν και μας περιέγραψαν τι ακριβώς έγινε. Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια της μικρής ψυχούλας που έφυγε τόσο άδικα εχθές…δεν υπάρχουν λόγια όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο και τα λόγια περιττεύουν… το παιδάκι δεν θα γυρίσει πίσω ότι και να πούμε και κανένα σχόλιο για το ποιος φταίει, γιατί φταίει δεν θα απαλύνει τον πόνο της οικογενείας. Τα σκυλιά τα έχει αναλάβει ο Δήμος Κοζάνης όπως ορίζει ο Νόμος και έχουν μεταφερθεί στο Καταφύγιο του Δήμου Κοζάνης.

kozanimedia, kozan

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα