Στον εισαγγελέα οι γονείς της μικρής Μαρίας. Αρπαγή ή εξαφάνιση;

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθούν σήμερα οι γονείς της μικρής Μαρίας, που εντοπίστηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά την εξαφάνισή της από την περιοχή του Σκαραμαγκά.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και τέθηκαν και οι δύο υπό κράτηση στο Τμήμα Ασφαλείας Χαϊδαρίου.

Οι αρχές ψάχνουν απαντήσεις στο θρίλερ της μικρής Μαρίας, καθώς ενώ εκείνη εξαφανίστηκε στις 14.40 το μεσημέρι της Κυριακής από την περιοχή του Σκαραμαγκά, όπου είχε πάει μαζί με τους γονείς της στη μάντρα αυτοκινήτων του παππού της για να γιορτάσουν το Πάσχα, εντοπίστηκε τη Δευτέρα από περαστικό στην Αφαία Χαϊδαρίου. Διένυσε δηλαδή μια απόσταση χιλιομέτρων που θεωρείται κάτι δύσκολο για ένα παιδί 3,5 ετών.

Οι Αρχές εξέτασαν αρχικά το ενδεχόμενο αρπαγής της, αλλά όλα δείχνουν ότι το κοριτσάκι χάθηκε και το βράδυ κοιμήθηκε στα χορτάρια. Γι αυτό άλλωστε φέρει γρατζουνιές στο πρόσωπο και το σώμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η μικρή Μαρία φέρεται να είπε στους ψυχολόγους ότι η μαμά της την άφησε στο δάσος. Τόνισε ότι πήγε να δει ένα σκυλάκι και βρέθηκε στο δάσος, όπου αφού έπαιξε, κουράστηκε και την πήρε ο ύπνος. Δεν άκουσε να τη φωνάζει κάποιος και έτσι δεν ήξερε πως να επιστρέψει.

Ο διάλογος της μικρής με τους ψυχολόγους:

- Που ήσουν;

- Στο δάσος.

- Τι ήθελες εκεί;

- Με άφησε η μαμά μου.

- Πώς βρέθηκες στο δάσος;

- Με άφησε η μαμά μου.

Η μικρή Μαρία βρέθηκε πάντως σε καλή κατάσταση. Μεταφέρθηκε όμως άμεσα στο νοσοκομείο Παίδων για προληπτικούς λόγους, όπου δεν εντοπίστηκαν σημάδια κακοποίησης.

Είχε προηγηθεί μία από τα μεγαλύτερες επιχειρήσεις για την ανεύρεση ατόμου, καθώς στις έρευνες συμμετείχαν η ΕΚΑΜ, ειδικές ομάδες εγκληματολογικών ερευνών, αστυνομικοί και ειδικό κλιμάκιο της ασφάλειας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα