Τι είπε η γυναίκα που βρήκε τη μικρή Μαρία

​Συγκλονιστική είναι η αποκλειστική μαρτυρία της γυναίκας πουβρήκε τη μικρή Μαρία στο Χαϊδάρι.

Όπως περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο του STAR με τον Παναγιώτη Στάθη, διασχίζοντας τον δρόμο είδε με τον σύζυγό της ένα παιδάκι να κάθεται στο κράσπεδο και αμέσως κατάλαβαν ότι πρόκειται για τη μικρή Μαρία.

«Σοκαρισμένη προσπαθούσα να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία. Κάναμε αναστροφή και γυρίσαμε στο σημείο, όπου ήδη είχαν ήδη πάει 2 κοπέλες και ένας νεαρός» είπε η Φωτεινή Δημητρίου.

Όπως χαρακτηριστικά περιέγραψε η ίδια, η μικρή Μαρία ήταν «τρομαγμένη, σοκαρισμένη, πεινασμένη, γρατσουνισμένη και πολύ βρώμικη» ενώ είπε «με αφήσανε» δύο φορές.

Η κα Δημητρίου εκτιμά ότι το μικρό κοριτσάκι δεν μπορεί να βρέθηκε εκεί μόνο του.

«Το σημείο στο οποίο βρέθηκε είναι δύσβατο και ακόμη κι αν είχε περπατήσει δεν θα είχε βρεθεί στο σημείο που τη βρήκαμε καθώς έχει συρματόπλεγμα. Στο ξέφωτο, πιο πάνω, πρέπει να το πήρε κάποιος το παιδί. Γιατί αν συνέχιζε στην πάνω πλευρά, θα έβγαινε σε μια συνοικία με κόσμο και κάποιος θα το έβλεπε» είπε.

Όπως τόνισε η ίδια, κατέθεσε στην αστυνομία για την ύποπτη παρουσία τριών ατόμων στην περιοχή που έφυγαν όταν άρχισε να μαζεύεται κόσμος για το 3,5 ετών κοριτσάκι.

«Στα 200 μέτρα από το σημείο, υπάρχει ένα πάρκινγκ όπου στη μία πλευρά ήταν ένα τροχόσπιτο και ένα σκούρο αυτοκίνητο με τρία άτομα. Βρίσκονταν έξω και κουβεντιάζανε. Τους είδαμε όταν κάναμε αναστροφή. Όταν μαζεύτηκε κόσμος στο παιδάκι, είδαμε ότι έλειπε το αυτοκίνητο. Το παιδάκι καθόταν σαν να του είχε πει κάποιος κάτσε εδώ» τόνισε η κα Δημητρίου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα