Δύο αυτοκίνητα αναποδογύρισαν σε ένα απίστευτο τροχαίο στην Κρήτη

Απίστευτο τροχαίο ατύχημα, που θα μπορούσε να έχει προκαλέσει ακόμα και σοβαρό τραυματισμό των εμπλεκομένων, σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου επί του ΒΟΑΚ στο ύψος της εξόδου του Αγίου Ιωάννη στο Χωστό.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το ekriti.gr τα δύο αυτοκίνητα αναποδογύρισαν μετά τη σύγκρουση η οποία έγινε, όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, όταν ο οδηγός του ενός οχήματος επιχείρησε να βγει στην Εθνική Οδό.



Στο ένα αυτοκίνητο επέβαινε μία νεαρή κοπέλα ενώ στο άλλο επέβαινε ένα ζευγάρι. Κανείς δεν τραυματίστηκε ωστόσο η κοπέλα μεταφέρθηκε προληπτικά στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Στο σημείο όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που σταμάτησαν για να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί ενώ οι άνδρες της Τροχαίας ρύθμισαν την κυκλοφορία.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για το δεύτερο τροχαίο ατύχημα μέσα σε μόλις λίγα λεπτά καθώς λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην παραλιακή του Ηρακλείου στο ύψος του Παγκρητίου Σταδίου.

Πηγή: ekriti

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα