Αμβρόσιος: Να σαπίσει το χέρι του Φίλη! Αντιπαράθεση με πιστούς! Βίντεο

Σε ένα ακόμα... κήρυγμα αγάπης προχώρησε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, μιλώντας στους πιστούς το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής. Στο «στόχαστρό» του αυτή τη φορά, βρέθηκαν ο υπουργός Παιδείας αλλά και η Ένωση Άθεων.

Σύμφωνα με το enikos.gr, το οποίο επικαλείται μαρτυρίες αναγνωστών του, ο Μητροπολίτης κατακεραύνωσε το Νίκο Φίλη για τα Θρησκευτικά στα σχολεία και την Ένωση Αθέων για το δείπνο κρεατοφαγίας που διοργάνωνε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής.

«Ενώπιόν σας, παρακαλώ τον Εσταυρωμένο Χριστό να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπογράψει τέτοια διατάγματα αθεΐας όπως η κατάργηση των θρησκευτικών. Όσον αφορά στο κρέας που θα φάνε απόψε οι άθεοι που θα κάνουν τραπέζι, να γίνει δηλητήριο και να τους τρυπήσει το στομάχι. Να γίνει πέτρα και να μην το χωνέψουν. Ας τρώει ο καθένας ό,τι θέλει και να λατρεύει το Θεό που θέλει αλλά να μην προκαλεί το αίσθημα του θρησκευτικού κόσμου» ήταν τα λόγια του Αμβρόσιο, σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες.

Από το 6ο λεπτό και έπειτα μπορείτε να δείτε το παραλήρημα του Μητροπολίτη, αλλά και την αντιπαράθεσή του, με παρευρισκόμενους πιστούς που αντιδρούν στο κήρυγμα...

Δείτε το βίντεο

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα