Ενέδρα θανάτου με νεκρό επιχειρηματία στον Άλιμο

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. καθώς άγνωστοι έστησαν καρτέρι θανάτου τα ξημερώματα σε επιχειρηματία στον Άλιμο, ανοίγοντας πυρ με καλάσνικοφ κατά οχήματος στο οποίο ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας είναι νεκρός και πως οι δράστες διέφυγαν μ' ένα μαύρο αυτοκίνητο. Το συμβάν εκτυλίχθηκε στις 00.55 στην οδό Κεφαλληνίας 14. Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες αναζητούν στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών. Το σημείο της επίθεσης έχει αποκλειστεί και δεν επιτρέπεται η πρόσβαση περαστικών.

Στο μικροσκόπιο πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στο Ελληνικό

Οι αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους και σε μια πυρκαγιά αυτοκινήτου που εκδηλώθηκε στο Ελληνικό λίγη ώρα αργότερα.

​Εντός του καμένου αυτοκινήτου βρέθηκε ένα καλάσνικοφ και γεμιστήρες
Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός του οχήματος εντοπίστηκε βαρύς οπλισμός (καλάσνικοφ, γεμιστήρες) και θεωρείται πιθανό τόσο το όπλο όσο και το αυτοκίνητο να χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης στον Άλιμο. Τα ευρήματα έχουν σταλεί για βαλλιστική εξέταση στο Εγκληματολογικό της ΕΛ.ΑΣ.

Επί τόπου έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (πέντε πυροσβέστες, δύο οχήματα), το οποίο ανέλαβε το έργο της κατάσβεσης και ενημέρωσε την αστυνομία για τα αντικείμενα που βρέθηκαν εντός του καμένου αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα