Δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα μητέρα και πατριός του Κωστή Πολύζου

Με σκυμμένα τα κεφάλια και δίχως να ανταλλάξουν ούτε λέξη (ούτε και βλέμματα αγάπης, όπως συνήθιζαν να κάνουν στο παρελθόν κατά τις προσαγωγές τους στη Δικαιοσύνη), πέρασαν χθες το κατώφλι του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κοζάνης η μητέρα και ο πατριός του δολοφονημένου Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα.

Η 49χρονη μητέρα και ο 42χρονος πατριός θα δικάζονταν για πλαστογραφία, περιύβριση νεκρού και ψευδορκία, κατηγορίες που διαχωρίστηκαν από αυτήν της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ομως οι δικηγόροι τους ζήτησαν και πήραν αναβολή για τις 15 Ιουνίου 2016.

Εκείνο που προκάλεσε εντύπωση είναι το γεγονός ότι το «σατανικό» ζευγάρι δεν έκανε τις συνηθισμένες τρυφερότητες, αλλά μεταξύ τους επικρατούσε ψυχρότητα. Στην αίθουσα του δικαστηρίου βρίσκονταν οι συγγενείς του πατριού του άτυχου Κωστή με τον 16χρονο ετεροθαλή αδελφό του, οι οποίοι δεν προχώρησαν σε καμία δήλωση.

Η μητέρα απέφυγε να μιλήσει στον γιο της και αποχώρησε από τα δικαστήρια δίχως να πει λέξη, όπως και ο πατρίος του Κωστή. Η πρώτη βρίσκεται προφυλακισμένη στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού και ο δεύτερος στο σωφρονιστικό κατάστημα Γρεβενών. Τα ίχνη του 23χρονου Κωστή Πολύζου χάθηκαν στις 18 Φεβρουαρίου του 2011 και το πτώμα του βρήκε επτά μήνες αργότερα ένας κυνηγός σε κτήμα του πατριού του κοντά στη Σιάτιστα, μισοφαγωμένο από ζώα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα