Βόλος: Καταζητείται 18χρονος για βιασμό ανήλικης

Έναν 18χρονο αθίγγανο αναζητά η Αστυνομία στον Βόλο, διότι την Κυριακή βίασε μια 16χρονη μαθήτρια, ενώ συνελήφθη ένας 16χρονος ομόφυλός του, που τη Δευτέρα αποπειράθηκε να βιάσει μια ανήλικη ηλικίας 13,5 χρονών.

Όπως κατήγγειλαν η ανήλικη και οι γονείς της, στην Αστυνομία, το απόγευμα της Κυριακής, ο 18χρονος αθίγγανος, με τον οποίο η νεαρή έκανε παρέα, σε υπαίθριο χώρο, στη Ν. Ιωνία, ενώ βρισκόταν με παρέα, απομακρύνθηκαν και ο δράστης, την εξανάγκασε σε συνουσία με τη χρήση βίας, απειλώντας την να μην το αποκαλύψει σε κανέναν.

Τελικά η κοπέλα, είπε στους γονείς της τι συνέβη και πήγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και κατήγγειλαν τον βιασμό, ενώ γίνονται έρευνες για να εντοπιστεί ο δράστης, που κατηγορείται για βιασμό.

Επίσης στη Ν. Ιωνία, τη Δευτέρα, ένας 16χρονος αθίγγανος, προσπάθησε να βιάσει μια μαθήτρια ηλικίας 13,5 χρονών, που επίσης είπε στους γονείς της τι συνέβη και μετά από καταγγελία στην Αστυνομία, ο ανήλικος συνελήφθη και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για απόπειρα βιασμού και αποπλάνηση παιδιού.

Και στις δύο περιπτώσεις οι ανήλικες μαθήτριες έχουν εξεταστεί από παιδοψυχολόγο, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, που συμβουλεύει τους γονείς να βρίσκονται πάντα κοντά στα παιδιά τους και να συζητούν μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωίζουν.

 

 

magnesianews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα