Τι κατέθεσε ο πιλότος του ελικοπτέρου για την Πόλα Ρούπα

Δευτερόλεπτο, προς δευτερόλεπτο περιέγραψε ο πιλότος του ελικοπτέρου τη μάχη που έδωσε με την Πόλα Ρούπα την ώρα που πετούσε πάνω από τις Ερυθρές.

Ο πιλότος, πρώην αστυνομικός ξεκίνησε την κατάθεσή του από το τι γνώριζε για την πτήση.

“Ειδοποιήθηκα από την εταιρεία μου να πάρω έναν πελάτη από το Πόρτο Χέλι και να τον μεταφέρω με ενδιάμεσο σταθμό στην Κύθνο. Επρόκειτο για μια γυναίκα. Με ενημέρωσαν ότι ήθελε να κάνει σε κάποιους φίλους της έκπληξη. Μου είπαν ότι συνολικά θα ανέβαιναν στο ελικόπτερο άλλα τέσσερα άτομα.”

Ο πιλότος ψυχραιμα, έτσι όπως αντέδρασε όταν ήρθε αντιμέτωπος με το όπλο της Πόλας Ρούπα περιγράφει την πραγματική μάχη που έδωσε στον αέρα:

“Όταν φτάσαμε πάνω από τις Ερυθρές έβγαλε όπλο μου το κόλλησε στα πλευρά και μου φώναξε γύρνα στην Αθήνα. Την άρπαξα από το χέρι και αυτή άρχισε να με χτυπάει στο πρόσωπο και να με δαγκώνει. Ούρλιαζε και έκανε σαν τρελή.”

Όπως περιέγραψε ο πιλότος η Πόλα Ρούπα ήταν αποφασισμένη να τον αναγκάσει να μεταβεί με το ελικόπτερο πάνω από τις φυλακές, τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν κάτι παραπάνω από κρίσιμα:

“Άρχισα να της φωνάζω “τι κάνεις θα σκοτωθούμε”. Το ελικόπτερο ήδη είχε αρχίσει να στροβιλίζεται στον αέρα. Πυροβόλησε δύο φορές. Της έσφιξα το χέρι και πάτησα το κουμπί για τον γεμιστήρα. Με το άλλο μου χέρι κρατούσα το μοχλό πλοήγησης και με αυτό κατάφερα να προσγειώσω το ελικόπτερο.”

Εντοπίστηκε κλεμμένο ΙΧ στο σημείο που πήρε το ελικόπτερο η Ρούπα

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα