Η απόλυτη φρίκη: Βίασαν και σκότωσαν ηλικιωμένη

Ανθρωπόμορφα κτήνη βίασαν και στη συνέχεια σκότωσαν μία ηλικιωμένη, χτυπώντας την πολλές φορές με σφυρί στο κεφάλι. Την άτυχη 78χρονη βρήκε μέσα σε λίμνη αίματος και γυμνή από τη μέση και κάτω ο αδερφός της στον πορτοκαλεώνα που διατηρούσε, στην περιοχή Κεραμάτες Αρτας.

Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η ηλικιωμένη πήγε χθες νωρίς το πρωί στο χωράφι της με τις πορτοκαλιές για να βγάλει τις λίγες γίδες που είχε μέσα σε αποθήκη να βοσκήσουν. Ωστόσο, αργούσε να γυρίσει στο σπίτι της, γεγονός που ανησύχησε τον αδελφό της, ο οποίος πήγε να δει μήπως της είχε συμβεί κάτι. Μόλις έφτασε στον πορτοκαλεώνα έμεινε άφωνος από το σοκ, καθώς είδε την αδελφή του ημίγυμνη να κείτεται νεκρή στο χώμα. Βρήκε, ωστόσο, το κουράγιο και ειδοποίησε την αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Ηπείρου Κώστας Σκαλτσάς και ο ιατροδικαστής από τα Ιωάννινα Γιώργος Βουγιουκλάκης. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η γυναίκα βιάστηκε και στη συνέχεια δολοφονήθηκε από απανωτά χτυπήματα με σφυρί, επειδή προφανώς πρόβαλε αντίσταση.

Η αστυνομία, που εκτιμά ότι οι δράστες είναι περισσότεροι από ένας, πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, ενώ καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση θα παίξουν οι μαρτυρίες κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. Η τοπική κοινωνία της Αρτας έχει συγκλονιστεί από το αποτρόπαιο έγκλημα και ζητεί την άμεση σύλληψη των αδίστακτων δραστών, ενώ για άλλη μία φορά έρχεται στο προσκήνιο η απαίτηση των πολιτών για μεγαλύτερη αστυνόμευση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα