Αλεξανδρούπολη: Προπηλάκισαν και "στόλισαν" βουλευτές

«Ηλεκτρισμένη» ήταν η ατμόσφαιρα το μεσημέρι του Σαββάτου στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, όπου αγρότες περίμεναν να γυρίσουν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του Έβρου Ρίζος και Γκαρά από την Αθήνα και συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο.

Στο αεροδρόμιο είχαν σπεύσει ήδη άνδρες της Ομάδας Δίας καθώς και περιπολικά. Αφού αποβιβάστηκε ο κόσμος, οι βουλευτές παρέμειναν “άφαντοι”.

Άτομο του αεροδρομίου έκανε τη διαμεσολάβηση και μετέφερε μήνυμα των βουλευτών στους αγρότες ότι θα δεχτούν αντιπροσωπεία 5 ατόμων για συζήτηση.

Οι 5 αγρότες κατευθύνθηκαν σε χώρο στο πίσω μέρος του αεροδρομίου όπου περίμεναν οι βουλευτές.

Μετά την ημίωρη περίπου συνάντηση η αντιπροσωπεία εξήλθε και ανακοίνωσε ότι ζήτησε από τους βουλευτές να μη ψηφίσουν το ασφαλιστικό και τα μέτρα που τους αφορούν ενώ τους κάλεσαν να παραιτηθούν, διαφορετικά θα είναι ανεπιθύμητοι στον Έβρο.

Για αρκετή ώρα υπήρχε διάλογος που διακόπτονταν από φωνές και γιουχαΐσματα. Οι αγρότες κάποια στιγμή δείχνοντας την αγανάκτηση τους, αποχώρησαν από το χώρο δίνοντας στους βουλευτές τελεσίγραφο να μη τολμήσουν να εμφανιστούν στον Έβρο ξανά…αν ψηφίσουν τα μέτρα…

Οι βουλευτές αποχώρισαν συνοδεία αστυνομικών και υπό αποδοκιμασίες ενώ οι αγρότες τους “συνόδευσαν” διακοσμώντας τους με πολλά “επίθετα” μέχρι και στο αυτοκίνητο που τους παρέλαβε….

 

 

alexpoli.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα