Στην Αθήνα οι σοροί των τριών αεροπόρων

Στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας μεταφέρθηκαν οι σοροί των τριών μελών του πληρώματος του ελικοπτέρου ΑΒ-212 του Πολεμικού Ναυτικού που συνετρίβη στην Κίναρο, χθες τα ξημερώματα.

Οι σοροί μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος, το οποίο προσγειώθηκε στο ελικοδρόμιο του στρατοπέδου ΣΑΚΕΤΑ, στις 16:15 μ.μ. και ακολούθως παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του Πολεμικού Ναυτικού με προορισμό το 251 ΓΝΑ, όπως έγινε γνωστό από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

Στη συνέχεια θα διενεργηθεί η νεκροψία-νεκροτομή , προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου των τριών ανδρών του Ναυτικού.

Νωρίτερα την Παρασκευή, εντοπίστηκε η σορός του υποπλοιάρχου Αναστασίου Τουλίτση, κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου ΑΒ-212 που συνετρίβη χθες στο βορειοδυτικό τμήμα της Κινάρου, όπως έγινε γνωστό από το ΓEΕΘΑ.

Η σορός εντοπίσθηκε στη στεριά, κοντά στο σημείο όπου βρέθηκαν και οι σοροί του υποπλοιάρχου Αναστασίου Πανανά και του ανθυπασπιστή Ελευθερίου Ευαγγέλου. Τα σωστικά συνεργεία ξεκίνησαν τη διαδικασία περισυλλογής της σορού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα