Άνοιξε και πάλι η Αττική Οδός

Άνοιξε πριν από λίγη ώρα το ρεύμα της Αττικής Οδού προς το αεροδρόμιο, αφού οι αγρότες μετακίνησαν τα τρακτέρ από τη μέση του οδοστρώματος στην άκρη του δρόμου.

Έτσι, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά, ενώ παραμένει αποκλεισμένος ο κόμβος στο Μαρκόπουλο.

Οι αγρότες θέλοντας να περάσουν το μπλόκο, έσπασαν την μπάρα στα διόδια ενώ έχει σχηματιστεί ουρά χιλιομέτρων στη λεωφόρο Μαρκοπούλου με εκατοντάδες ΙΧ να είναι ακινητοποιημένα.

Ουρά επτά χιλιομέτρων τώρα προς αεροδρόμιο. Διμοιρίες των ΜΑΤ προσπαθούν να φράξουν την πορεία των αγροτών προς το αεροδρόμιο.

Κλειστή από τρακτέρ είναι αυτή την ώρα η Αττική Οδός στο αεροδρόμιο.

Αγρότες θέλοντας να περάσουν το μπλόκο, έσπασαν την μπάρα στα διόδια ενώ έχει σχηματιστεί ουρά χιλιομέτρων στη λεωφόρο Μαρκοπούλου.

Αυτό σημαίνει ότι εκατοντάδες ΙΧ είναι ακινητοποιημένα και δεν μπορούν να πάνε ούτε μπρος ούτε πίσω!

Αιφνιδιαστικά λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι περίπου 20 τρακτέρ κατευθύνθηκαν προς την Αττική Οδό και αφού έσπασαν τις μπάρες τοποθετήθηκαν κάθετα στο οδόστρωμα στη γέφυρα που οδηγεί προς το αεροδρόμιο.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ ήδη στο σημείο έχει δημιουργηθεί ουρά χιλιομέτρων καθώς πλέον δεν υπάρχει κανένας δρόμος που να οδηγεί προς το «Ελ. Βενιζέλος».

Με τα πόδια στο αεροδρόμιο!

Πολλοί από τους οδηγούς που εγκλωβίστηκαν στο μπλόκο των αγροτών στο Κορωπί, καθώς έκλεισε ο δρόμος προς το αεροδρόμιο, αποφάσισαν να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους στην άκρη του δρόμου και να ξεκινήσουν για το Ελευθέριος Βενιζέλος με τα ΠΟΔΙΑ (!) ώστε να μην χάσουν τις πτήσεις τους!

Αυτό μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΙ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα