Τζόκερ: Οι τυχεροί αριθμοί και οι υπερτυχεροί!

Κλήρωση Τζόκερ: Tο Τζόκερ μοιράζει σήμερα Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου (αριθμός κλήρωσης 1678) το ποσό των 600,000 ευρώ! Την προηγούμενη Κυριακή, το τζόκερ μοίρασε πάνω από 2.5 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε μερικές απίστευτες ιστορίες υπερτυχερών, που άλλαξε η ζωή τους μέσα σε λίγα λεπτά... Λίγο πριν «τζογάρετε στο όνειρο», σας παρουσιάζουμε πέντε απίστευτες ιστορίες ανθρώπων που κέρδισαν μικρά ή εξωφρενικά ποσά, με τρόπο... «μαγικό».

Συνδικάτο της... τύχης!

Πέντε χειριστές μηχανημάτων, μέλη ενός εργατικού συνδικάτου από το Μάντσεστερ, μοιράστηκαν ένα από τα τρία τυχερά δελτία που κέρδισαν στην κλήρωση του περασμένου Σαββάτου, αποκομίζοντας το ποσό των 2,9 εκατομμυρίων λιρών! Αυτό σημαίνει πως το... μερτικό του καθενός είναι 580.000 λίρες, με τους μεγάλους τυχερούς, Gary Smith, David King, Andrew Howard, Peter Howard και Philip Melon να δηλώνουν πως τα νέα δεδομένα τους δίνουν μία οικονομική σιγουριά για το μέλλον και βάζουν τέλος στην αβεβαιότητα. Οι ίδιοι δήλωσαν πως παίζουν στη λοτταρία από το 2004 και μάλιστα τα ίδια νούμερα κάθε φορά! Ο επιμένων νικά!...

 

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα