Ποιοι ήταν οι τρεις χειριστές του μοιραίου ελικοπτέρου

Οι χειριστές του ελικοπτέρου έπεσαν την ώρα του καθήκοντος. Οι ελπίδες για ευχάριστα νέα εξανεμίζονται, μετά τις πληροφορίες πως είδη έχουν βρεθεί οι σοροί δύο, εκ των τριών χειριστών του ελικοπτέρου AB-212 του Πολεμικού Ναυτικού, τα συντρίμμια του οποίου βρέθηκαν σε απόκρυμνη περιοχή, στο βορειοδυτικό τμήμα της Κινάρου (ανατολικά Αμοργού-δυτικά Λέρου-Καλύμνου).

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του τρίτου αγνοούμενου .

Οι σοροί των δυο άτυχων χειριστών εντοπίστηκαν σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από το σημείο της πρόσκρουσης, όπου πιθανότατα κατέληξε το κυρίως τμήμα του ελικοπτέρου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο πριν τις 11:00 και λίγο μετά τις 11.30 εντοπίστηκαν οι σοροί των δυο από τους τρεις χειριστές του του ελικοπτέρου AB-212 του Πολεμικού Ναυτικού στο βορειοδυτικό τμήμα της νήσου Κινάρου (ανατολικά Αμοργού-δυτικά Λέρου-Καλύμνου).

Στο ελικόπτερο επέβαιναν οι ανθυποπλοίαρχοι Τουλίτσης Αναστάσιος (κυβερνήτης) Πανανάς Κωνσταντίνος(συγκυβερνήτης), ενώ μηχανικός του ελικοπτέρου ήταν ο ανθυπασπιστής Ευαγγέλου Ελευθέριος.

Όπως έγινε γνωστό, ο κυβερνήτης, υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης γεννήθηκε το 1979, είναι έγγαμος και έχει περισσότερες από 1.300 ώρες πτήσης στα ελικόπτερα. Ο συγκυβερνήτης, υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς γεννήθηκε το 1982, είναι έγγαμος με παιδιά και ο ναυτίλος ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου γεννήθηκε το 1980 και επίσης έχει παιδιά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα