Σοκάρει ο παιδεραστή της Καλλιθέας: Είμαι άρρωστος. Έχω το πρόβλημα αυτό

​Μέσα από την φυλακή μίλησε ο 56χρονος παιδεραστής, που είχε συλληφθεί τον Δεκέμβριο στην περιοχή της Καλλιθέας για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για πορνογραφία ανηλίκων δια της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου μέσω ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς, από τα τέλη Νοεμβρίου, είχε προβεί κατ' επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανήλικου.

Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι ο παιδεραστής αναζητούσε και προσέγγιζε ανηλίκους μέσω εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα και στη συνέχεια τους προέτρεπε να συναντηθούν μαζί του.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, τρεις φορητοί υπολογιστές και ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος, που περιείχαν υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Μάλιστα από την έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης είχε συλληφθεί το 2005 για παρόμοια αδικήματα και είχε αποφυλακιστεί το 2015, με περιοριστικούς όρους.

Για την ημέρα της σύλληψής του ο ίδιος λέει στην εκπομπή «Tatiana Live»: «Με πιάσανε στην είσοδο του σπιτιού, εγώ έβγαινα εκείνη την ώρα με της κουμπάρας μου τον αδερφό. Δεν με πιάσανε επ’ αυτοφώρω να κάνω κάτι. Έβγαινα από το σπίτι μου έξω» είπε και πρόσθεσε ότι δεν είχε υλικό παιδικής πορνογραφίας: «Είχα μόνο κάποια βίντεο τα οποία ήταν από σελίδες στο ίντερνετ. Δεν έκανα διακίνηση κάποιου υλικού».

Στην συνέχεια αρνείται την ασέλγεια έναντι αμοιβής αφού όπως είπε: «Ο 15χρονος είναι αδελφός της κουμπάρας μου και μαζί με τον άντρα της ερχόντουσαν σπίτι μου και μου έκαναν κάποια θελήματα. Κι έτσι του έδινα ένα χαρτζιλίκι. Δεν έκανα ασέλγεια».

Δεν δίστασε ωστόσο να παραδεχτεί ότι: «Είμαι ένας άρρωστος άνθρωπος… Έχω το πρόβλημα αυτό… και ζητάω από την πολιτεία την βοήθειά της για να γίνω καλά. Υπάρχει μια τάση προς ανήλικα» και πρόσθεσε ότι «όταν ήμουν 10 ετών βιάστηκα. Υπήρχε κάποιος στην γειτονιά μου, ο οποίος δούλευε σε ένα γιαπί».

Μεταξύ άλλων είπε ότι έκανε δυο γάμους αλλά δεν τα κατάφερε και χώρισε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα