Αγρίνιο: Ο 22χρονος μητροκτόνος και το συγκινητικό μήνυμα του αδελφού

Ο 22χρονος μητροκτόνος του Αγρινίου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη στον Εισαγγελέα, ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο δράστης είχε καταναλώσει τόσο μεγάλη ποσότητα αλκοόλ που δεν θυμάται καν τι έγινε.

«Είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Έχει πάθει σοκ. Φυσικά και το έχει μετανιώσει. Ήταν μεθυσμένος όταν το έκανε. Δεν θυμάται καν τι έχει συμβεί. Σήμερα είχε πρόβλημα επικοινωνίας λόγω του αλκοόλ. Αδυνατεί να θυμηθεί το περιστατικό έστω για να γίνει αναπαράσταση. Για όλο αυτό πιστεύω ότι φταίει η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ» δήλωσε χθες ο δικηγόρος του, Παντελής Βαμβακάς.

Η μητέρα πήγε να σώσει τον 18χρονο από τα χέρια του 22χρονου

Πληροφορίες θέλουν την άτυχη μητέρα να μαχαιρώθηκε από τον 22χρονο γιο της, τη στιγμή που προσπαθούσε να τον απομακρύνει από τον μικρότερο γιό της, αδερφό του δράστη, στον οποίο είχε επιτεθεί.

Πιο συγκεκριμένα, ο 22χρονος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς που υπάρχουν από την πλευρά του, μπήκε στο σπίτι του σε κατάσταση μέθης και μετά από καυγά, η μητέρα του φέρεται να τον κλείδωσε στην κουζίνα, κάτι που τον εξαγρίωσε περισσότερο. Όταν μετά από κάποια ώρα του άνοιξαν, ο 22χρονος επιτέθηκε στον μικρότερό του αδερφό, ξαπλώνοντάς τον στο πάτωμα και προσπαθώντας να τον χτυπήσει με το μαχαίρι. Η μητέρα, στην προσπάθειά της να τους χωρίσει, έσπρωξε τον 22χρονο γιο της προσπαθώντας να τον απομακρύνει και εκείνος την μαχαίρωσε τρεις φορές κάτω από το στήθος, μαχαιριές που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατό της.

Η κηδεία της άτυχης 44χρονης που καταγόταν από την Αγία Παρασκευή της Δ.Ε. Παναιτωλικού θα τελεσθεί σήμερα στις 11π.μ. στον Άγιο Δημήτριο Παραβόλας.
Το συγκινητικό μήνυμα του 18χρονου αδελφού του δράστη
Μετά την τραγωδία,  ο 18χρονος αδελφός του δράστη, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook. Έγραψε «θα μου λείψεις» προφανώς αναφερόμενος στη μητέρα του, ενώ έλαβε πλήθος μηνυμάτων συμπαράστασης.

agriniopress

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα