Ο αρχιμαφιόζος ''Τζάκι Τσαν'' συνελήφθη την ώρα που μετακόμιζε

Πάνω στη μετακόμιση έπεσε χθες το πρωί στα χέρια των αστυνομικών ο... Τζάκι Τσαν από το Περιστέρι! Οχι, βέβαια, ο ηθοποιός με τις ιδιαίτερες ικανότητες στις πολεμικές τέχνες, αλλά ο διαβόητος νονός της νύχτας, που χρησιμοποιούσε αυτό το όνομα ως παρατσούκλι στην πιάτσα του υποκόσμου και, αντί για το καινούργιο διαμέρισμά του, θα βρεθεί σε κελί!

Ο 51χρονος νονός των δυτικών προαστίων έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 38 ετών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, για συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση κατά συναυτουργία, κατ' εξακολούθηση, κατά συρροή, κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια, αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών, πώληση πυρομαχικών και κατοχή όπλων και πυρομαχικών, αλλά ήταν φυγόποινος. Στα ίχνη του οδήγησε, άθελά της, η αλλοδαπή σύντροφός του. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής την παρακολουθούσαν, καθώς είχαν πληροφορίες πως διατηρεί ερωτική σχέση με τον καταζητούμενο. Ομως, παρά τη διακριτική παρακολούθησή της, δεν είχαν δει κάποιο ίχνος του 51χρονου, που, όπως αποδείχθηκε, δεν έβγαινε ποτέ από το διαμέρισμα!

Τελικά, ο «Τζάκι Τσαν» έκανε το μοιραίο λάθος, όταν, μαζί με τη φίλη του, αποφάσισαν να μετακομίσουν σε πιο... άνετο σπίτι, στη Βούλα! Την απόφασή τους εκμεταλλεύτηκαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι δεν είχαν παρά να ακολουθήσουν το φορτηγό της μεταφορικής εταιρίας.

Ετσι, έφθασαν στο διαμέρισμα της Βούλας και έστησαν καρτέρι. Χθες το πρωί, ο φυγόποινος έκανε την εμφάνισή του λαμβάνοντας μέτρα προφύλαξης, αλλά δεν ξεγέλασε τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον αναγνώρισαν, πετάχτηκαν μπροστά του στην είσοδο της πολυκατοικίας και του περάσαν χειροπέδες. Μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές, προκειμένου να εκτίσει την ποινή του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα