Τραγωδία στο Αγρίνιο: 22χρονος σκότωσε τη μητέρα του

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Παραβόλας του δήμου Αγρινίου από την είδηση της μητροκτονίας που σημειώθηκε γύρω στις 7.30 σήμερα το απόγευμα.

22χρονος σκότωσε με μαχαίρι την 44χρονη μητέρα του στην οικία τους στο κέντρο του χωρίου.Στην συμπλοκή ήταν μπροστά και ο αδελφός του 22χρονου ο όποιος στην προσπάθειά του να αποτρέψει το τραγικό συμβάν τραυματίστηκε και αυτός ,ευτυχώς ελαφρά, από το μαχαίρι του αδελφού του.

Στην συνέχεια, ο 22χρονος τράπηκε σε φυγή, όμως έπειτα από λίγη ώρα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται να διαπληκτίστηκε με την μητέρα του ενώ ήταν σε κατάσταση μέθης.

Στο σημείο επικράτησαν τραγικές σκηνές, με συγγενείς και φίλους της οικογένειας να μην μπορούν να πιστέψουν το τραγικό αυτό συμβάν.Τραγικές φιγούρες η κόρη και η αδερφή του θύματος οι οποίες βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Συνελήφθη μετά από άμεσες και συντονισμένες ενέργειες στην Παραβόλα Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, 22χρονος ημεδαπός, ο οποίος πριν λίγη ώρα σε οικία, στην ίδια περιοχή, τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι την 44χρονη μητέρα του. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση»

cityvoice

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα