Γιάννενα: Νεκρός εντοπίστηκε ο γιατρός Στέφανος Σκοπούλης

νεκρός εντοπίστηκε πριν από λίγο ο γνωστός καρδιολόγος και δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων Στέφανος Σκοπούλης, ο οποίος συμμετείχε σε εκδρομή διοργάνωναν από κοινού οι Ορειβατικοί Σύλλογοι Ιωαννίνων και Ηγουμενίτσας στο όρος Χιονίστρα. Η σωρός του κ. Σκοπούλη, που αγνοούνταν από το απόγευμα του Σαββάτου, εντοπίστηκε στην περιοχή Σβάρες, μεταξύ του Ελευθεροχωρίου και της Αγίας Μαύρας. Πηγή: www.lifo.gr

Νεκρός εντοπίστηκε πριν από λίγο ο γνωστός καρδιολόγος και δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων Στέφανος Σκοπούλης, ο οποίος συμμετείχε σε εκδρομή διοργάνωναν από κοινού οι Ορειβατικοί Σύλλογοι Ιωαννίνων και Ηγουμενίτσας στο όρος Χιονίστρα.

Η σωρός του κ. Σκοπούλη, ο οποίος αγνοούνταν από το απόγευμα του Σαββάτου, εντοπίστηκε στην περιοχή Σβάρες, μεταξύ του Ελευθεροχωρίου και της Αγίας Μαύρας.

Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν διευκρινιστεί. Στο σημείο έχουν σπεύσει ήδη συγγενικά του πρόσωπα και μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Ιωαννίνων.

Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν διευκρινιστεί. Στο σημείο έχουν σπεύσει ήδη συγγενικά του πρόσωπα και μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Ιωαννίνων. Πηγή: www.lifo.gr

Ο άτυχος 65χρονος συμμετείχε στην εκδρομή που διοργάνωναν από κοινού οι Ορειβατικοί Σύλλογοι Ιωαννίνων και Ηγουμενίτσας στο όρος Χιονίστρα. Ο ορειβάτης προπορεύφθηκε από τους υπολοίπους και αποκόπηκε από την ομάδα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα