Αυτό είναι ο 40χρονος από το Μενίδι που βίασε εξάχρονη

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας του παιδεραστή από το Μενίδι, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό 6χρονης φίλης του γιου του, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. Πρόκειται για τον 40χρονο Μιχαήλ Πετρίδη, του Λαζάρου και της Ελένης, ομογενή από το Καζακστάν, ο οποίος συνελήφθη στις 29 Ιανουαρίου από αστυνομικούς του τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών.

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιού, που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, από δράστη στον οποίο είχαν εμπιστευτεί την επίβλεψη και την προσωρινή φύλαξη του, καθώς και του βιασμού κατ’ εξακολούθηση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων από την εγκληματική του δράση και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των λοιπών ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-2478025 του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το χρονικό

Ολα συνέβησαν στον οικισμό που βρίσκεται στο Στρατόπεδο Καποτά, στο Μενίδι. Οπως αναφέρεται στη δικογραφία, το άτυχο κοριτσάκι είχε επισκεφθεί το σπίτι του 40χρονου για να παίξει με τον γιο του. Κάποια στιγμή, άνδρας οδήγησε τη μικρή και την απομόνωσε σε ένα δωμάτιο, όπου ασέλγησε άγρια εις βάρος της και, σύμφωνα με την κατηγορία, τη βίασε.

Το παιδάκι δεν τόλμησε να αντισταθεί στις αρρωστημένες ορέξεις του κατηγορουμένου, που φέρεται ότι αδιαφορούσε για το γεγονός πως εκείνο έκλαιγε με λυγμούς. Η 6χρονη ανέφερε επίσης στους αστυνομικούς ότι την απείλησε πως θα τη χτυπούσε άγρια, αν αποκάλυπτε σε οποιονδήποτε τις μαρτυρικές στιγμές που έζησε. «Μην τολμήσεις να πεις σε κανέναν τίποτα, γιατί θα σε σπάσω στο ξύλο! Δεν ξέρεις με ποιον έχεις να κάνεις» φέρεται ότι είπε ο αδίστακτος άντρας.

Ωστόσο, οι γονείς της μικρής αντιλήφθηκαν ότι είχε αλλάξει η συμπεριφορά της και τελικά έλυσε τη σιωπή της. Μάλιστα το απόγευμα της ίδιας ημέρας η 6χρονη διαμαρτυρήθηκε στους γονείς της για έντονους πόνους στα γεννητικά όργανά της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα