Χαλκιδική: Τι είπε ο συζυκοκτόνος μέσα από την φυλακή - Δε θυμάμαι τι έγινε

Έχει περάσει περίπου ένας μήνας από τότε που ο Κλοντ Λέσι σκότωσε την γυναίκα του στο σπίτι τους στην Ορμύλια Χαλκιδικής και απήγαγε τον μικρότερο γιο τους, τον 4χρονο Φοίβο.

Ο 33χρονος μίλησε στην εκπομπή «Tatiana Live» και έδωσε την δική του εκδοχή για την ημέρα του φονικού.

«Η απόφαση να χωρίσουμε ήταν της γυναίκας μου και πιστεύω ότι ήταν επηρεασμένη από τους γονείς. Ήταν ξαφνικό, πώς να στο πω» πρόσθεσε ο φονιάς.

«Το καλοκαίρι έφυγα για λίγο στο εξωτερικό, ξαναγύρισα πάλι πίσω, έμεινα σε έναν φίλο και είπα εντάξει, εγώ την πάλευα, δηλαδή να μπορώ να δω τα παιδιά μου, αλλά μου έλλειπαν. Εγώ επί έξι μήνες δεν μπορούσα να κοιμηθώ πάνω από μία, δύο, τρεις ώρες. Έξι μήνες... Πόσο να αντέξει το μυαλό; Τα παιδιά μου δεν τα είχα δίπλα μου, η συνήθειά μου ήταν να τα βάζω για ύπνο, να είμαι δίπλα», είπε μεταξύ άλλων ο Κλοντ Λέσι.

Ακόμα μίλησε και για τις σχέσεις με τα πεθερικά του: «Ποτέ δεν ήταν καλές, αυτοί δεν με ήθελαν. Από την αρχή δεν είχαμε καλές σχέσεις. Δεν με ήθελαν και το έδειχναν, αλλά δεν με ένοιαζε. Είχα δίπλα μου την γυναίκα μου και δεν με ένοιαζε τίποτα άλλο».

Την ημέρα των Θεοφανείων που έγινε το φρικτό φονικό είπε ο συζυγοκτόνος ότι πήγε τον μικρό Φοίβο στο σπίτι της γυναίκας του για να πάνε στα Θεοφάνεια και μετά ενώ περίμενε να του τον επιστρέψει, δεν του τον επέστρεψε.

Όπως είπε ο Λέσι είχαν συμφωνήσει να κρατούσε εκείνος τον μικρό Φοίβο για λίγες μέρες γιατί μετά θα πήγαινε σχολείο.

«Με πήρε τηλέφωνο η γυναίκα μου και μου είπε ότι δε θα ξαναδώ τα παιδιά», είπε για την ημέρα του φονικού και πρόσθεσε ότι ο μεγάλος του γιος δεν τον ήθελε. «Ξαφνικά μια μέρα δεν μου μίλαγε το παιδί».

«Δε θυμάμαι τι έγινε στο σπίτι της γυναίκας μου», υποστηρίζει για τη στιγμή της δολοφονίας.

«Στο παιδί είχα πει ότι μάλωσα με τη μαμά και με κυνηγούσε η αστυνομία», λέει τονίζοντας πως το παιδί του δεν κρύωσε, δεν πείνασε ούτε δίψασε σε όλη αυτή τη διάρκεια. Κοιμόντουσαν σε καλύβες ή τροχόσπιτα τα βραδιά.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τα παιδιά μου που τα άφησα ορφανά κι από μάνα κι από πατέρα», υποστηρίζει.

Ωστόσο, στην συνέχεια βγήκε τηλεφωνικά ο πατέρας της Λέλας Μαυρομάτη, Λάμπης Μαυρομάτης, ο οποίος αγωνιούσε επί 18 μέρες για τη ζωή του εγγονού του και είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι δειλία να λέει ότι δε θυμάται τι έχει κάνει», υποστηρίζει ο πατέρας της αδικοχαμένης γυναίκας. Ακόμα, ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε εκείνος και η γυναίκα του δημιούργησαν πρόβλημα στη σχέση του ζευγαριού.

«Του δώσαμε την ευκαιρία να ζήσει αξιοπρεπώς», είπε ο πατέρας του θύματος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα