Επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ - Τραυματίστηκε ο Αρβανιτίδης

Επίθεση αγνώστων  με τέσσερις βόμβες μολότοφ στην είσοδο των γραφείων τ του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, γύρω στις 20:30 το βράδυ της Παρασκευής.

Από την επίθεση  κινδύνευσε να καεί ζωντανός ο βουλευτής του κόμματος, Γιώργος Αρβανιτίδης.

Μάλιστα σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής  κινδύνευσε να καεί ζωντανός αλλά είναι καλά στην υγεία του αν και ταραγμένος από το περιστατικό.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ μέσω twitter του έγραψε: "Νέες βόμβες μολότοφ στη Χαριλάου Τρικούπη. Παρολίγον να κάψουν τον βουλευτή Γιώργο Αρβανιτίδη".

Η ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης, μιλώντας στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, είπε ότι από την επίθεση τραυματίστηκε στην πλάτη και στα χέρια από γυαλιά, ενώ κινδύνευσαν και διερχόμενοι από το σημείο.

Ο ίδιος έκανε λόγο για αδυναμία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να προστατεύσει ακόμη και την πολιτική λειτουργία, σημειώνοντας ότι κινδυνεύουν άνθρωποι και δεν μπορεί να λειτουργήσει η Δημοκρατία.

Η δήλωση της  προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά :

«Σήμερα, μετά τις 8:30 μμ εκδηλώθηκαν δυο ακόμη επιθέσεις με μολότοφ κατά των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ. Κατά τη μια μάλιστα, η μολότοφ χτύπησε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Αρβανιτίδη, χωρίς ευτυχώς άλλες συνέπειες.

Παρά τις προειδοποιήσεις και τις καταγγελίες μας και προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό, τα γραφεία μένουν χωρίς αστυνομική προστασία.

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι προφανώς παντελώς ανίκανος και επικίνδυνος και αν έχει το ελάχιστο φιλότιμο οφείλει να παραιτηθεί.

Εάν δεν το πράξει και ο πρωθυπουργός τον διατηρήσει στην θέση του, τότε αναλαμβάνει την ευθύνη για ό,τι επακολουθήσει».

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα