Βόλος: Ανείπωτη οδύνη για τον ξαφνικό θάνατο 33χρονου - 10 μέρες πριν το γάμο

Ετοιμαζόταν να παντρευτεί την καλή της ψυχής του, να αποκτήσουν τη δική τους οικογένεια, να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, όμως δέκα μέρες πριν το γάμο η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά.

Πρόκειται για τον 33χρονο Βολιώτη, Κώστα Βαλαχή, γιο του Γιώργου Βαλαχή πρώην προέδρου της Νίκης Βόλου, κάτοικο εν ζωή Νέας Ιωνίας, ο οποίος κηδεύτηκε χθες από τον Αγιο Σπυρίδωνα σε κλίμα

ανείπωτης οδύνης και οδυρμού.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε την Τρίτη στο Νομαρχιακό Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου με πόνους στην κοιλιά και νοσηλεύτηκε στη Χειρουργική Κλινική με συμπτώματα παγκρεατίτιδας.

Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον συνεφέρουν η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και παρουσίασε επιπλοκή.

Ο 33χρονος μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ και διασωληνώθηκε όμως η υγεία του χειροτέρευε από ώρα σε ώρα, από λεπτό σε λεπτό και στις 12.45 προχθές μετά τα μεσάνυχτα εξέπνευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος του 33χρονου αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια και πιο συγκεκριμένα σε ανακοπή καρδιάς.

Η ξαφνική είδηση του θανάτου του σοκάρισε χθες τη Νέα Ιωνία και το Βόλο όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει στην τραγική είδηση.

Ο άτυχος νέος κηδεύτηκε χθες το μεσημέρι παρουσία πλήθους κόσμου που έσπευσε να συμπαρασταθεί στην οικογένειά του ετούτες τις δύσκολες στιγμές.

Τραγικές φιγούρες ανάμεσα στο πλήθος κόσμου η οικογένειά του, οι άνθρωποί του.

Ο 33χρονος εργαζόταν στο εμπόριο χαρτικών ειδών με τον πατέρα του. Ηταν ιδιαίτερα γνωστός στο Βόλο και τη Νέα Ιωνία όπου όλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο για το χαρακτήρα του.

49χρονος κατέληξε από ανακοπή

Η καρδιά πρόδωσε 49χρονο Βολιώτη οδηγό βυτιοφόρων. Πρόκειται για τον Αποστόλη Φανάρα, με καταγωγή από τις Αλυκές, πατέρα ενός παιδιού.

Ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε στις 7.40 το πρωί σήμερα, ενώ βρισκόταν σπίτι του στο Βόλο. Αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια προβλήματα με τη καρδιά του εξαιτίας των οποίων είχε συνταξιοδοτηθεί πρόωρα.

Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος το Βόλο όπου ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016 στη 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Τριαντάφυλλου και Αγίας Μαρίνας.

69χρονος κατέληξε κατά τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Βόλου

Απέραντη θλίψη στην Κουκουράβα σκόρπισε χθες το άγγελμα θανάτου του 69χρονου Αθανάσιου Λάκκα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, κατά τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Βόλου.

Ο άτυχος άνδρας είχε παρουσίασε υψηλό πυρετό προχθές και η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία. Η οικογένειά του ανησύχησε και χθες στις 5 τα ξημερώματα κάλεσε το ΕΚΑΒ για να διακομιστεί στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 69χρονος, ο οποίος αντιμετώπιζε και άλλα προβλήματα υγείας, είχε πυρετό αλλά και δύσπνοια και δυστυχώς παρά την έγκαιρη παρέμβαση εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του.

Οι γιατροί στο Αχιλλοπούλειο δεν πρόλαβαν να κάνουν το παραμικρό, καθώς διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατός του.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας διατάχτηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 69χρονου.

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να γίνει σήμερα.. Ο άτυχος 69χρονος θα κηδευτεί το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Κοίμησης Θεοτόκου Παλαιοημερολογιτών.

Τελευταίο αντίο σε 40χρονο Βολιώτη

Εφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο ο 40χρονος Βολιώτης Ευστάθιος Πατσάς, υποπλοίαρχος, πατέρας δύο παιδιών.

Ο άτυχος άνδρας κατέληξε χθές στις 7.30 το πρωί ενώ νοσηλευόταν στο Νομαρχιακό Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Εδινε άνιση μάχη να κρατηθεί στη ζωή ο ίδιος και η οικογένειά του, καθώς εδώ και τέσσερα χρόνια είχε προσβληθεί από την επάρατο νόσο.

Η είδηση του θανάτου βύθισε στο πένθος το Βόλο για την τραγική απώλεια. Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη.

Ο 40χρονος θα κηδευτεί σήμερα Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016, στις 10 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίων Κοσμά του Αιτωλού και Αρτεμίου.

57χρονη κατέληξε μετά από γενναία μάχη

Σε ηλικία 57ετών άφησε την τελευταία της πνοή η Βολιώτισσα Πελαγία Διδάγγελου, κόρη και αδερφή των γνωστών φαρμακοποιών Ευθύμιου και Νικόλαου Διδάγγελου.

Η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε, ενώ νοσηλευόταν σε κλινική με σοβαρά προβλήματα υγείας. Άνθρωποι που τη γνώρισαν είπαν ότι έδωσε γενναία μάχη κατά ανίατης ασθένειας. Χτυπήθηκε από την επάρατο από το 2002-2003 και δεν το έβαλε κάτω στη ζωή. Επί δέκα και πλέον χρόνια αγωνιζόταν τόσο η ίδια και όσο και η οικογένειά της, που στέκονταν πάντοτε δίπλα στο πλευρό της.

Η καρδιά της σταμάτησε να χτυπά σήμερα στις 5.15 το απόγευμα έχοντας στο πλάι της αγαπημένα πρόσωπα. Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε απέραντη οδύνη.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016, στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Σοκ στον Αλμυρό:73χρονος αυτοπυροβολήθηκε

Με το κυνηγετικό του όπλο πυροβολήθηκε ένας 73χρονος άνδρας στον Ανθότοπο Αλμυρού χθές το πρωί, δίνοντας με τραγικό τρόπο τέλος στη ζωή του.

Ο ηλικιωμένος άνδρας έβαλε τέρμα στη ζωή του στις 6.30 το πρωί, ενώ η πενταμελής οικογένειά του κοιμόταν. Κανένας δεν περίμενε την τραγική εξέλιξη.

Ο αυτόχειρας έδινε εδώ και χρόνια άνιση μάχη με ανίατη ασθένεια. Ο θόρυβος του πυροβολισμού αναστάτωσε την οικογένεια και τη γειτονιά ολόκληρη.

Η σύζυγός του, τα παιδιά έτρεξαν σοκαρισμένοι να δουν τι συμβαίνει. Δυστυχώς, όμως, για τον 73χρονο ήταν ήδη αργά. Τα σκάγια τον είχαν βρει στο στήθος, με αποτέλεσμα να καταλήξει επί τόπου.

Το ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκε παρέλαβε το άψυχο σώμα του.

Η σορός του 73χρονου μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής. Να επισημανθεί ότι πρόκειται για τη δεύτερη αυτοκτονία στη Μαγνησία σε μερικά 24ωρα, με αποτέλεσμα να υπάρχει διάχυτος προβληματισμός.

Τη Δευτέρα στις 5.30 το απόγευμα 28χρονος Βολιώτης έβαλε τέλος στη ζωή του με αυτοσχέδιο βρόχο από ιμάντα που κρέμασε από κλαδί μουριάς και έκοψε το νήμα της ζωής του εντελώς απροσδόκητα.

 

 

taxydromos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα