Δικηγόρος, πατέρας 2 παιδιών με υλικό παιδικής πορνογραφίας

«Κατέβαζε» από ιστοσελίδα στο internet, στην οποία είχε δωρεάν πρόσβαση, φωτογραφίες γυμνών ανήλικων κοριτσιών. Ανάμεσα στα αθώα προσωπάκια που πρωταγωνιστούσαν άθελά τους στο υλικό της ντροπής, περιλαμβάνονται και κοριτσάκια μόλις πέντε ετών.

Ο λόγος για έναν «πολίτη υπεράνω υποψίας», έναν 47χρονο δικηγόρο, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών από το Κιλκίς.

Ο 47χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της ασφάλειας Θεσσαλονίκης μετά από σήμα της Ιντερπόλ που είχαν εκδώσει οι διωκτικές αρχές του Λουξεμβούργου, οι οποίες και εντόπισαν τα ηλεκτρονικά του ίχνη.

Το πρωί της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε έφοδος στο γραφείο που διατηρεί ο δικηγόρος, παρουσία εισαγγελέα.

Ο… ευυπόληπτος δικηγόρος, ήταν τακτικότατος «επισκέπτης» ιστοσελίδων με υλικό παιδικής πορνογραφίας, από τις οποίες «κατέβαζε» γυμνές φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών, τις οποίες αποθήκευε στον υπολογιστή του. Όπως εκτιμάται, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε στούντιο στην Τσεχία.

Ο υπολογιστής και ο σκληρός δίσκος κατασχέθηκαν και θα εξεταστούν στα ειδικά εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ο δράστης συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα