Τρίκαλα: Βίασε την 4χρονη ανιψιά του - Σοκ από την ομολογία του θείου

Στην Εισαγγελέα Τρικάλων οδηγήθηκε ο «πρωταγωνιστής» της αρρωστημένης υπόθεσης που διαδραματίστηκε σε διαμέρισμα των Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o 23χρονος θείος του 4χρονου κοριτσιού σε βάρος του οποίου ασέλγησε και εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά, φέρεται να ομολόγησε στην Εισαγγελέα Τρικάλων τις φρικιαστικές πράξεις του σε βάρος της ανιψιάς του, τις ώρες που η μητέρας της απουσίαζε από το σπίτι λόγω εργασίας.

Τον 23χρονο είχε καταγγείλει στις Αρχές η 37χρονη αδερφή του και μητέρα της 4χρονης με τους Αστυνομικούς να τον συλλαμβάνουν. Ο δράστης με το βαρύ κατηγορητήριο της αποπλάνησης και ασέλγειας ανήλικης κατ΄ εξακολούθηση και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, θα οδηγηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στην Ανακρίτρια Τρικάλων. Μετά την απολογία του οδηγήθηκε εκ νέου στα Κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.

Η 4χρονη εξετάστηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας και αναμένεται το πόρισμα της εξέτασης, ενώ την παρακολουθεί Παιδοψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. Η μητέρα της 4χρονης είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο αδερφός της προκάλεσε τέτοιο κακό στην κόρη της…

Πηγή: trikalanews.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα