Τζόκερ: Ανατροπή για τον υπερτυχερό των 15,5 εκατ. ευρώ!

Η ιδιοκτήτρια τουυ πρακτορείου  στα Βραχνέικα  μιλώντας το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη δήλωσε ότι ήταν περαστικός ο μεγάλος τυχερός του Τζόκερ που κέρδισε 15,5 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε η ιδιοκτήτρια του «τυχερού» πρακτορείου το πρωί στον ΑΝΤ1, έμαθε ότι ο νικητής έκανε την εμφάνισή του σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Αθήνα.

Το τυχερό δελτίο, παίχτηκε σε πρακτορείο που βρίσκεται στα Βραχνέικα της Πάτρας και μάλιστα όπως αναφέρει μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων η ιδιοκτήτριά του, ο υπερτυχερός δεν χρειάστηκε καν να μπει στη διαδικασία να επιλέξει ο ίδιος τα 5+1 νούμερα.

Τα νούμερα επέλεξε με τυχαία σειρά το μηχάνημα και ο τυχερός παίκτης πλήρωσε γι” αυτό μόλις 2,5 ευρώ.

Σύμφωνα πάντως με την ιδιοκτήτρια του πρακτορείου Όλγα Κόρδα, το οποίο βρίσκεται στα Βραχνέικα επί της Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, είναι μεγάλη η πιθανότητα να μην είναι από τη συγκεκριμένη περιοχή ο υπετρυχερός.

«Έξω από το πρακτορείο μου, που βρίσκεται στην οδό Πατρών – Πύργου, αλλά μέσα στα Βραχνέικα, υπάρχει μεγάλος χώρος όπου συχνά σταματούν περαστικοί, παίζουν κάποιο δελτίο τυχερού παιχνιδιού και στην συνέχεια φεύγουν» δήλωσε η κ. Κόρδα και συμπλήρωσε ότι «το βέβαιο είναι πως από σήμερα όλοι θα παρατηρούν στα Βραχνέικα, ποιος μπορεί να είναι πολύ χαρούμενος ή δαπανά περισσότερα χρήματα, ώστε να βρουν τον μεγάλο νικητή».

Η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου θεωρεί πιθανό ο μεγάλος τυχερός να μην είναι κάποιος που παίζει συστηματικά Tζόκερ, βασιζόμενη στο γεγονός, ότι το τυχερό δελτίο συμπληρώθηκε μέσω της τυχαίας επιλογής αριθμών.

Απαντώντας στη ερώτηση για το πότε μπορεί να παίχθηκε το τυχερό δελτίο, απάντησε πως δεν μπορεί να το γνωρίζει, διότι το σύστημα δεν παρέχει αυτή την δυνατότητα.

Τα Βραχνέικα αποτελούν δημοτική ενότητα της Πάτρας που βρίσκονται σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων και με πληθυσμό 4.600 κατοίκων.

Υπενθυμίζεται ότι στην υπ΄αριθμόν ν. 1661 κλήρωση του Τζόκερ οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν ήταν οι: 10, 27, 28, 31, 38 και Τζόκερ ο αριθμός 3.

Τα πέντε τυχερά δελτία της δεύτερης κατηγορίας κερδίζουν από 196.197,19. Τα τρία δελτία από τα οποία προέκυψαν οι πέντε νικητές της κατηγορίας αυτής, συμπληρώθηκαν σε πρακτορεία στο Περιστέρι, την Αχαρνών και τη Λάρισα.

Tromaktiko

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα