Θεσπρωτία: θείος και ανιψιός, ξυλοκόπησαν 60χρονο

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν το βράδυ της Κυριακής δύο άνδρες, θείος και ανιψιός, στη Μηλοκοκιά Μαζαρακιάς Θεσπρωτίας, για τη πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος 60χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το radio-igoumenitsa, οι δύο άντρες πιάστηκαν στα πράσα ενώ αφαιρούσαν από εγκαταλειμμένο εργοτάξιο ξύλινους πασσάλους.

Ο 60χρονος τους ζήτησε τον λόγο και αφού λογόφεραν, οι δράστες του επιτέθηκαν, προκαλώντας του σοβαρές σωματικές βλάβες και τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντας το θύμα τους αιμόφυρτο.

Παρά τα τραύματα που είχε υποστεί, ο 60χρονος κατάφερε να συρθεί σε κοντινό σπίτι και να ειδοποιήσει ασθενοφόρο αλλά και το Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας, άνδρες του οποίου εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες.

Το θύμα διεκομίσθη με ασθενοφόρο αρχικά στο Νοσοκομείο Φιλιατών, ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείων Ιωαννίνων.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας, ενώ οι δύο δράστες θα μεταφερθούν στον Εισαγγελέα Θεσπρωτίας στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα