Βρήκε μαρτυρικό θάνατο, την φίμωσαν και την άφησαν να πεθάνει

Μαρτυρικό θάνατο βρήκε μέσα στο σπίτι της στο Αργος 93χρονη, την οποία πιθανότατα έδεσαν, φίμωσαν και εγκατέλειψαν αβοήθητη αδίστακτοι κακοποιοί! Την άτυχη υπερήλικη εντόπισαν νεκρή χθες λίγο μετά τις 15.00 συγγενείς της, που την αναζητούσαν από νωρίς το πρωί.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας, πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, ενώ, σύμφωνα με την αυτοψία που διενήργησε ο ιατροδικαστής, η 93χρονη βρήκε ασφυκτικό θάνατο. Το γεγονός ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα εισόδου της μονοκατοικίας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η άρυχη γυναίκα, άνοιξε η ίδια στον δολοφόνο της ή ο δράστης (ή οι δράστες) είναι πρόσωπο που γνώριζε.

Οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας, που της τηλεφωνούσαν δίχως να παίρνουν απάντηση, αναγκάστηκαν να παραβιάσουν την εξώπορτα για να μπουν στο σπίτι. Η εικόνα που αντίκρισαν ήταν ανατριχιαστική, αφού η 93χρονη ήταν νεκρή στο κρεβάτι της, δεμένη χειροπόδαρα και φιμωμένη. Τα ουρλιαχτά των συγγενών της σήκωσαν στο πόδι την περιοχή και η Αστυνομία απέκλεισε το σημείο. Το σπίτι ήταν αναστατωμένο, κάτι που οδηγεί τους αστυνομικούς στην εκτίμηση ότι επρόκειτο για ληστρική εισβολή.

Η Αστυνομία, που λαμβάνει καταθέσεις από το συγγενικό περιβάλλον της υπερήλικης, προσπαθεί να διαπιστώσει τον τρόπο με τον οποίο μπήκαν οι δράστες στη μονοκατοικία, δίχως να αποκλείουν το ενδεχόμενο να ήταν γνωστοί της 93χρονης. Επιπλέον μένει να αποσαφηνιστεί ο χρόνος τέλεσης της ανθρωποκτονίας, ενώ αναμένεται και το πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής, το οποίο θα ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα