Νεκρός υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο 52χρονος δημοσιογράφος

Νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στην Καλαμάτα βρέθηκε ο δημοσιογράφος Χάρης Χαραλαμπόπουλος, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Συνάδελφοι και συγγενείς του 52χρονου, που εργαζόταν στην εφημερίδα «Θάρρος», τον αναζητούσαν από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, ωστόσο εκείνος δεν απαντούσε στα δεκάδες τηλεφωνήματα που του έκαναν.

Το μεσημέρι, γύρω στις 15.00, η αδερφή του Ισμήνη που είχε κλειδιά του σπιτιού του, μαζί με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμάτας, την ιδιοκτήτρια της εφημερίδας «Θάρρος» Αντα Αποστολάκη και τη δημοσιογράφο Βίκυ Βετουλάκη, άνοιξε την πόρτα. Το θέαμα που αντίκρισαν τους έκοψε τα πόδια, αφού είδαν τον άτυχο άντρα να κείτεται νεκρός.

Η αδερφή του κατέρρευσε μόλις είδε το άψυχο σώμα του αγαπημένου της, ενώ οι συνάδελφοί του υπέστησαν ισχυρό σοκ, αφού δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς από τη μια στιγμή στην άλλη ο άνθρωπος που γνώριζαν τόσο καλά και ήταν πάντα με το χαμόγελο έχει «φύγει» τόσο απρόσμενα από τη ζωή. Στο διαμέρισμα επί της οδού Θεμιστοκλέους δεν υπήρχαν ίχνη που να μαρτυρούν εγκληματική ενέργεια ή πράξη αυτοκτονίας και πιθανότατα ο ξαφνικός θάνατος του 52χρονου να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ωστόσο «φως» στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του Χάρη Χαραλαμπόπουλου θα ρίξει το αποτέλεσμα της νεκροψίας, που θα γίνει στη σορό του από ιατροδικαστή του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας. Ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος ήταν μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου, Νήσων, εργαζόταν στην εφημερίδα «Θάρρος», ενώ είχε εργαστεί στον ραδιοφωνικό σταθμό Καλαμάτας της ΕΡΤ και σε ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό, στα πρώτα βήματά του στη δημοσιογραφία. Η κηδεία του θα γίνει στις 11.30 αύριο το πρωί στον Ιερό Ναό Νεκροταφείου Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα