Σύρος: Συγκινεί η πράξη αγάπης ενός σερβιτόρου

Την ευαισθητοποίησή της σε κοινωνικά ζητήματα έδειξε για ακόμη μία φορά η Σύρος μέσω ενός νεαρού και μιας επιχείρησης στην Ερμούπολη της Σύρου.

Στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε υπάρχουν ακόμα πραγματικοί «άνθρωποι» που προσφέρουν στην κοινωνία, χωρίς να αποσκοπούν κάπου.Σε μία κίνηση άξια επιβράβευσης προέβη ένας νεαρός σερβιτόρος του νησιού οποίος πρόσφερε λεφτά στο πρατήριο άρτου ''Η Αιτωλία της Αγοράς''.

Συγκεκριμένα τα χρήματα που πήρε από τα φιλοδωρήματα του αποφάσισε να τα προσφέρει στο πρατήριο άρτου για να μπορούν όσοι αντιμετωπίζουν πραγματικά οικονομικό πρόβλημα να παίρνουν το ψωμί τους.

Θα μπορούσε κανείς να το συγκρίνει με το κίνημα στήριξης σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη μέσω του καφέ ενώ στόχος όπως μάθαμε είναι και άλλα προϊόντα. Να λοιπόν που πρωτοστατούμε σαν νησί και κάνουμε την αρχή. «Ψωμί σε αναμονή», μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που δεν έχουν τη δυνατότητα να το απολαύσουν. Το ψωμί έχει προπληρωθεί από το νεαρό σερβιτόρο και όσοι αντιμετωπίζουν πραγματικά οικονομικό πρόβλημα θα πηγαίνουν να παίρνουν το ψωμί τους από το πρατήριο άρτου.

cyclades24

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα