Ηράκλειο: Τι είπε αγρότης που εισέπραττε τη σύνταξη της νεκρής μητέρας του

Ελεύθερος με μοναδικό περιοριστικό όρο να μην βγει από τη χώρα αφέθηκε αγρότης από χωριό του Ηρακλείου, ο οποίος εισέπραττε παράνομα τη σύνταξη της μητέρας του που είχε πεθάνει.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι στάθηκε άτυχος και για αυτό έπαιρνε τα χρήματα της σύνταξης, τα οποία σκοπεύει να επιστρέψει. Το σύνολο των χρημάτων υπολογίζεται στις 42.000 ευρώ, ποσό το οποίο ο αγρότης έχει ήδη αρχίσει να αποπληρώνει. Μάλιστα προσκόμισε έγγραφα που δείχνουν ότι έχει ενταχθεί σε σχετική ρύθμιση, πληρώνοντας κάθε μήνα τη δόση, η οποία ανέρχεται στα 530 ευρώ.

Ο 47χρονος αγρότης, ο οποίος είναι πολύτεκνος, αφού ζήτησε συγνώμη γι αυτό που έκανε, ισχυρίστηκε ότι χρειάστηκε αυτά τα χρήματα γιατί όλα του πήγαν διαφορετικά από ότι είχε σχεδιάσει και πως η μοίρα του έπαιξε πολύ άσχημο παιχνίδι τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε είχε πάρει δάνειο για να χτίσει σπίτι, έχοντας τη διαβεβαίωση από τον πατέρα του ότι θα τον βοηθήσει στην αποπληρωμή του δανείου. Ο πατέρας του όμως απεβίωσε και έμεινε με την υψηλή δόση του δανείου να... τρέχει και να μην μπορεί να την πληρώσει στην τράπεζα.

Ακόμη, διάφορα άλλα δυσάρεστα γεγονότα που συνέβησαν και αφορούσαν στην ευρύτερη οικογένειά του, είχαν ως αποτέλεσμα να εξοντώσουν τον ίδιο και την οικογένειά του οικονομικά. Απολογούμενος πρόσθεσε ακόμη ότι ενώ περίμενε μία αποζημίωση εξαιτίας ενός τροχαίου ατυχήματος στο οποίο είχε εμπλακεί, η αποζημίωση αυτή δεν ήρθε ποτέ κι έτσι επιβαρύνθηκε ακόμα περισσότερο οικονομικά.

Πηγή: Εφημερίδα Πατρίς - cretalive.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα