Λαμία: Στο τηλέφωνο δεν έκλαιγε η κόρη της όπως πίστεψε αρχικά! Μεγάλη απάτη

Αποκαλύψεις που προκαλούν ιδιαίτερη αίσθηση με την αστυνομία να προειδοποιεί για τα όσα συμβαίνουν...

Φανταστείτε τι σοκ παθαίνει κάποια ανυποψίαστη ηλικιωμένη γυναίκα, όταν εκεί που κάθεται στο σπίτι μόνη της, χτυπάει ξαφνικά το τηλέφωνο να της συστήνεται καποιος ως γιατρός και να ακούει ότι το παιδί της τραυματίστηκε σε τροχαιο, ότι κινδυνεύει να χάσει το πόδι του και ότι πρέπει να μπει άμεσα στο χειρουργείο. Την ίδια στιγμή να ακούει από το βάθος μια φωνή, που να μοιάζει με αυτή της κόρης της, να λέει κλαίγοντας ότι «κινδυνεύει το πόδι μου, κανε ότι μπορείς».

Κάπως έτσι στήνουν το σκηνικό οι θρασύτατοι απατεώνες σε βάρος των θυμάτων τους και στέλνουν εκείνη την ώρα στο σπίτι έναν συνεργό τους να πάρει όσα χρήματα μπορεί να δώσει εκείνη την ώρα η σοκαρισμένη μητέρα για να σώσει το παιδί της. Χθες μια 77χρονη Λαμιώτισσα, που διαμένει στο κέντρο της πόλης, έδωσε 200€ στους απατεώνες, ενώ μια άλλη γυναίκα βγήκε με τα χρήματα στο χέρι (1.500€ ), για να τα δώσει στον απατεώνα, αλλά ευτυχώς έπεσε πάνω στον κουμπάρο της και της είπε να πάνε μαζί στο νοσοκομείο να δουν τι συμβαίνει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι απατεώνες είναι πολύ πειστικοί σε αυτά που λένε και σκαρφίζονται απίθανα πράγματα για να κρατήσουν στο τηλέφωνο τις μητέρες που αγωνιούν, μεχρι να φτάσει ο συνεργός τους στο σπίτι για να πάρει τα λεφτά, ώστε να μη βρει χρόνο η ηλικιωμένη να πάρει τηλέφωνο το παιδί της ή κάποιον άλλο συγγενή.

Πηγή: lamiareport.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα