Τζόκερ: Η κλήρωση Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015 για τα 6,2 εκατ. ευρώ. Οι αριθμοί

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του τζοκερ απόψε Πέμπτη 26 Νοεμβρίου και σημειώθηκε νέο Τζακ Ποτ στην πρώτη κατηγορία που πλέον αναμένεται να μοιράσει , μετά από 12 συνεχόμενα τζακ ποτ, κοντά στα 7 εκατ. ευρώ.

Οι τυχεροί αριθμοί είναι : 18, 22,23, 25, 37 και τζόκερ το ...14

Νέο Τζακ ποτ!!!

 

Το Τζόκερ μοίραζε απόψε περισσότερα από 6,2 εκατ. ευρώ και από το πρωί, επικρατούσε το αδιαχώρητο στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, από τον κόσμο που σπεύδει για να δοκιμάσει την τύχη του!


Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι τέσσερις βασικές αρχές για καλοτυχία στη ζωή, σύμφωνα με ερευνητή του Πανεπιστημίου Hertfordshire στην Αγγλία, έρευνες του Richard Wiseman:

1. Δες τις ευκαιρίες και κυνήγησε την τύχη σου. Οι άτυχοι άνθρωποι παραλείπουν να κυνηγήσουν την τύχη τους γιατί εστιάζουν πολύ σε κάτι άλλο, κάτι που τελικά τους στερεί την ευκαιρία.

2. Μην το βάζεις κάτω όταν αισθάνεσαι άτυχος. Μην αφήνεις την κακοτυχία μιας στιγμής να σε καταβάλει. Οι τυχεροί άνθρωποι δεν πιάνονται γύρω από ένα ατυχές γεγονός, αλλά το προσπερνούν και συνεχίζουν να προσπαθούν ακόμη περισσότερο. Αυτό τους αυξάνει την πιθανότητα να συνεχίσουν να ζουν μια τυχερή ζωή.

3. Πάρε τυχερές αποφάσεις ακολουθώντας το ένστικτό σου. Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείς να το εξηγήσεις αλλά έχεις δυνατό προαίσθημα, κάτι σε «τρώει», μια φωνή σου λέει «κάντο». Μην αγνοείς το ένστικτό σου!

4. Έχε προσδοκία για τύχη και τύχη θα σου έρθει. Οι τυχεροί άνθρωποι ελπίζουν ότι κάτι καλό θα τους συμβεί και το περιμένουν. Και τελικά αυτό επιβεβαιώνεται.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα