Τρίκαλα: Ηχηρά ονόματα με ερωτικά προβλήματα στην 88χρονη μάγισσα

Οι βρώμικες κάλτσες, οι τρίχες και η ταρίφα των 500€ σε μια υπόθεση που έχει γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης στα Τρίκαλα...

«Ηχηρά» ονόματα της Τρικαλινής κοινωνίας με ερωτικά προβλήματα, βρέθηκαν στο τετράδιο με τις σημειώσεις των ραντεβού της 88χρονης μάγισσας. Η 88χρονη από την Φήκη Τρικάλων, οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Τρικάλων για απολογία όπου της ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απάτη κατ΄ επάγγελμα και κατ΄ εξακολούθηση και παραπέμφθηκε για απολογία στον Ανακριτή Τρικάλων.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως η 88χρονη είχε καταφέρει με μαεστρία να πείσει τα θύματά της ότι όντως είναι μάγισσα, κάτι το οποίο πιστεύουν ακόμη πολλά από τα θύματά της. Το τετράδιο όπου η 88χρονη κρατούσε σημειώσεις, φιγουράρουν «ηχηρά» ονόματα της Τρικαλινής κοινωνίας, που είχαν σπεύσει στην 88χρονη, προκειμένου να λύσουν ερωτικά και προβλήματα υγείας!

Η ταρίφα της 88χρονης ήταν «ακατέβατα» τα 500 ευρώ. Στα αξιοσημείωτα της υπόθεσης, το ότι η 88χρονη ζητούσε προκειμένου να «λύσει» τα μάγια, να της προσκομίσουν τα θύματά της βρώμικες κάλτσες του προσώπου που είχε το ερωτικό πρόβλημα. Στην επίλυση θεμάτων ιατρικής φύσεως η 88χρονη, ζητούσε τρίχες ενώ θεωρούνταν «εξπέρ» στο ξεμάτιασμα.

Πηγή: trikalanews.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα